2777
2789
عنوان

متنفرم ازت یکم شعور داشتی خوب بود 😏😏😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1884 بازدید | 74 پست
تیر شرکت نمیکنم چون هدفم فرهنگیانه ای ب خدا مردم از بس گریه کردممممممرلمم ی ماهه ندیدم از دلتنگی دار ...

عزیزممم

واقعا عمت باهاش حرف بزنه، خودتتم تلاش کنی نمیشه؟ 

پس در اتاق ببند، ب بابات التماس کن بگو این 30 روز بگه مزاحمت نشن تا قبول شی

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
عزیزمممواقعا عمت باهاش حرف بزنه، خودتتم تلاش کنی نمیشه؟ پس در اتاق ببند، ب بابات التماس کن بگو این 3 ...

عمه هام ی شهر دیگه ان

وقتی بابام خونس تو اتاق نمیان ولی بابام همیشه نیستش

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میشه این تاپیکمو بترکونید ؟؟ 

میخوام همه رو بترکونم تاپیکامو شناسایی میشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید
عمه هام ی شهر دیگه انوقتی بابام خونس تو اتاق نمیان ولی بابام همیشه نیستش

ن برو یواشکی تنهای پیش بابات حرف بزن بگو توروخدا بهشون بگو نزدیکم نیان یا اذیت نکنن. باهاشون حرف بزن که این مدت ساکت تر باشن 

بگو کنکوره و خلاصه پیاز داغ شرایط سختتو زیاد کن

از زنش بد نگو

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
ن برو یواشکی تنهای پیش بابات حرف بزن بگو توروخدا بهشون بگو نزدیکم نیان یا اذیت نکنن. باهاشون حرف بزن ...

مرسیییی چشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
قربونت بشم 😭🤗🥺 ی مدت ی مدت شد 12 سال صبر و تحمل از بچگیم تا الان دیگه بریدممممممم

انشالله زودتر بگذره ♥🥺

از ته قلبم برات دعا میکنم خواهر♥

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

فداتشم عزیزدلم

زنده باشی گلم ❤️

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

بیشتر ببینید
وژ مونه اذیته مکه ولی چه بوشی موشه بحث نکن فقط غضه مکهلا ننم گجربیم فره مچیام ولی الان موشه درس دری ...

خداکمکت بکی ای دوره واقعاآیم اگرد دا وژیژ نمسازی،

اگر ژنه مدارابکه 

مه وژم عه دست خانوادم شویم کرد یه سه خوشبختیج نویم 

ازدواج سخته تاخاصی نوی نکه 

خداکمکت بکی ای دوره واقعاآیم اگرد دا وژیژ نمسازی،اگر ژنه مدارابکه مه وژم عه دست خانوادم شویم کرد یه ...

مشناسمه ولا عشقم نازاریکه مطمئنم خوشبخت مه مکه

ایل کویی؟؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید

عزیز دلمم

بمیرم برات

شوخر بگیر فرار کن تنها راه همینه 😁

بابات طلاق نمیگیره از این زن بیشعور..؟

خدا لعنتش کنه

انشالله به هرچی میخای برسی فدایی❤️

tнє wσrℓᴅ is a niɢнtмarєanᴅ yσu cannσt waкє uρ.. .

عزیز دلممبمیرم براتشوخر بگیر فرار کن تنها راه همینه 😁بابات طلاق نمیگیره از این زن بیشعور..؟خدا لعنت ...

فداتشمممممممممم

این تاپیکو بترکون شناسایی نشم 🤣🤣🤣 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید

@niniyar   میشه لطفا این تاپیکو بترکونی حرفای خوبی نزدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
@niniyar اسی لو رفته درخواست حذف تاپیک دارم

ارههههههه لو رفتم 😪 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید