2777
2789
عنوان

متنفرم ازت یکم شعور داشتی خوب بود 😏😏😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1894 بازدید | 74 پست
اگه خواستگارخوب داری بروپدرت هیچی بهش نمیگه

نمیخوام تعریف کنم ولی خواستگارای خیلی خوبی داشتم بابام بدون اینکه ب من بگه همه رو رد کرد منم مادربزرگم برام میگه

عشقمم اومد ردش کرد ولی عشقم میگه باز میام اینقد میام راضی شه

نمیذاره برم

بابام تنها چیزی که بهش میگه اینه که (دایا دور رشیا ) لکیه یعنی پیرزنه غر غرو 

البته 40 سالشه پیر نیست این ی اصطلاحه 

من امیدم ب خدا بعد خدا هم ب خداست🤍🌸🌱 

عزیزدلممیگذره قوی باش، قوی برو که حسرت وجودتو بکشن

فدات

قوی بودم ولی خسته شدم دیگه نمیکشمممممم 12 سال اذیت کردن کم نیستاااااا دیگه بریدممممممم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بیا بغلم♥این شرایط همیشگی نیست خب ، فقط یه مدت صبر کن🥺♥

قربونت بشم 😭🤗🥺 ی مدت ی مدت شد 12 سال صبر و تحمل از بچگیم تا الان دیگه بریدممممممم

نمیخوام تعریف کنم ولی خواستگارای خیلی خوبی داشتم بابام بدون اینکه ب من بگه همه رو رد کرد منم مادربزر ...

همون حرف پدرت براش کافیه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من خودمم لکم 

وگردباوت قسه بکه بوش ای دایاچبی واستت اذیت مه مکی بیلابچم شوی بکم

فداتقوی بودم ولی خسته شدم دیگه نمیکشمممممم 12 سال اذیت کردن کم نیستاااااا دیگه بریدممممممم

میدونم

این لحطه ها جا نزن 

محکم تر باش تو میتونی 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
همون حرف پدرت براش کافیه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣من خودمم لکم وگردباوت قسه بکه بوش ای دایاچبی واستت اذیت مه م ...

هر روز بهش میگه ولی براش مهم نیست

اوخی خوشبختم

نمیله موشی هالی نه بابام اخه سهم دره جرئت نمکم گپ اگرد بمه 

بوشم بمه شو نهاتمه ماره 

میدونماین لحطه ها جا نزن محکم تر باش تو میتونی

رلمم همش میگه چند ماه مونده بخون کنکور قبول چی باباتو راضی کنم ولی من اعصابم داغون شده نمیتونم درس بخوووووونم تمرکز نمیذاره برام

رلمم همش میگه چند ماه مونده بخون کنکور قبول چی باباتو راضی کنم ولی من اعصابم داغون شده نمیتونم درس ب ...

برو کتابخونه از صبج تا عصر

کمتر میبینیش

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
خو بوش ای ژنته اذیت مه مکی کاش مچیاینه لاننه ت

وژ مونه اذیته مکه ولی چه بوشی 

موشه بحث نکن فقط غضه مکه

لا ننم گجربیم فره مچیام ولی الان موشه درس دری خره بنیشه مال درس بخون

برو کتابخونه از صبج تا عصرکمتر میبینیش

بابام نمیذاره میگه خونه ک کسی نیست درس بخون

بابامم اصلا گوش نمیده هرچی میگم اذیتم همش میگه بحث نکنید

تازه ب پسرشم یاد داده چطور اذیتم کنه

9 سالشه میاد تو اتاق اینقد بحث میکنه باهام اینقد سروصدا میکنه روانیم کرده

بابام نمیذاره میگه خونه ک کسی نیست درس بخونبابامم اصلا گوش نمیده هرچی میگم اذیتم همش میگه بحث نکنیدت ...

ای خدا 😢عمه مادر بزرگ عمو کسی نیست بهش بگی بابات حرف بزنه راضسش کنه ماهای اخر بری کتابخونه؟ 

بیشتر ببینید
ای خدا 😢عمه مادر بزرگ عمو کسی نیست بهش بگی بابات حرف بزنه راضسش کنه ماهای اخر بری کتابخونه؟

اردیبهشت کنکوره چیزی نمونده

بابام حرف حرف خودشه میگه ن 

اردیبهشت کنکوره چیزی نموندهبابام حرف حرف خودشه میگه ن

تیر هم داریم

بیشتر ببینید