2777
2789

فک کردی نماز و روزه ات قبوله ؟؟ نخیرم

چقد بد ذاتی چقد آشغالی 

من که آخرش میرم از پیشت تا الانم به اجبار پیشت بودم چون جاییو نداشتم برم چون اجازه رفتن نداشتم چون تنها سر پناهم بود

میرم نهایتش دیر دیر بشه2 سال دیگه میرم اجازه نمیدید وگرنه همین الانم میرم 

اون روزی که برم دیگه پشت سرمو نگاه نمیکنم ی لحظه برگردم پیشت 

آدم تا چه حد میتونه کثافت و بد ذات باشه متاسفم برات 

چرا من اینقدر بدبختم که باید پیش تو بمونم؟؟!!!!!!!چرا خودت نمیگی برو تا زودتر برم چرا نمیذارید برممممممممممم

لعنت بهت لعنتتتتتتتتتتتتتتتتت

هرجهنمی برم بهتر از پیش تو بودنه هرجهنمییییییییییییییییی 

چقد صبور و آروم بودم ولی تو چکارم کردی دارم تبدیل میشم ب ی آدم افسرده عصبی که ناراحت میشم دستام میلرزه

نفرینت نمیکنم ولی مطمئنم جات وسط جهنمه 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ببخشید اگه حرفای بدی زدم حالم خییییییلی بده از بس حرص میخورم پیر شدم
ظاهری شادم میخندم تاپیکای خوب میزنم زیاد اه و ناله نمیکنم ولی دارم منفجر میشممممممممم
مامانم کااااااااش  بودی کاش تو بغلت گریه میکردم کاش حداقل ی خواهر داشتم 😭😭😭

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید

عزیزم 🫂🌸

انشالله بزودی حالت خوب بشه برات صلوات فرستادم

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به خودش بگوچرابه مامیگی

نمیشه نمیتونمممممممممم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید
عزیزم 🫂🌸انشالله بزودی حالت خوب بشه برات صلوات فرستادم

فداتشم عزیزدلم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
چرا

چون حرمت نگه میدارم ولی اون حرمتی نذاشته هرچی میخواد میگههه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
شوهرته

مجردم

زن بابام 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید

کاش میذاشتن ازدواج کنم برم انگار من جاشو تنگ کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید

عزیزدلم

میگذره 

قوی باش، قوی برو که حسرت وجودتو بکشن

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید

کاش خودش به بابام بگه نمیخواد اینجا بمونم تا بذاره با عشقم ازدواج کنم ی طرفی برم

الان خیلیا میاید میگید از تو چاله در میای میووفتی تو چاه ولی خونه بابام چاله ابرژرف کولا عه دیگه بدبخت تر از این نیس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید