2777
2789

داشتیم از دهات مامان بزرگش برمی گشتیم تو راه بچم بغلم خابش برده بود گفتم یجوری پیاده شیم بچه بیدار نشه بد خاب بشه توهم باهاش بخاب خستگیت در بره گفت ن من می‌خوام برم بوقمو درس کنم دقیقا دیروزم بعدظعر الکی رفت بیرون نخابید از سر شب می‌گفت بچه کی میخابع خلاصه منم هیچی نگفتم تا نیم ساعت بعد نزدیک خونه شدیم گفت باز من بوقمو بیارم درس کنم منم بخدا بی هیچ منظوری گفتم این همه شهر خودمون درس نکردی اومدیم اینجا میخوای درس کنی اینو نگفتم جلو مامانش شست منو پهن کرد به تو چه مگه من بچه ی ۵ سالم باید از تو اجازه بیرون رفتنمو بگیرم دخالت نکن هزار تا چرت پرت مامانش پشت نشسته بود بعد گاز دست انداز پرواز میکرد گردن بچه می‌رفت بالا کوبیده میشد رو دست من بعد با ی راننده دیگ دعوا بلند فوش داد بچم از خواب پرید خدا لعنتش کنه بچه رو بد خاب کرد شخصیت منم کرد تو دسشوعی منم فقط آروم اشک می‌ریختم تا خونه ما پیاده نشده گاز گرفت رفت مامانش میگ چش بود این تو دلم گفتم یعنی نمیدونی چه سگی بزرگ کردی 😒دو ساعته دارم گریه میکنم چشمام می‌سوزن دلم برای خودمو بچم خیلی میسوزه 😓😓

پسر زیر یکسال 🤱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جلو مامانش جو زده شده. به وقتش حالشو بگیر

درضمن هیچ وقت چه جلوی شوهرت چه خانوادش، هیچ وقت گریه نکن، خودتو کوچیک و ضعیف نشون میدی اینطوری و وضعت بدتر میشه

بدون ذره ای طلا؛ زیبا و پایدار تا ابد 🫶 کوروش

جلو مامانش جو زده شده. به وقتش حالشو بگیردرضمن هیچ وقت چه جلوی شوهرت چه خانوادش، هیچ وقت گریه نکن، خ ...

چیکار کنم اشکام میاد الانم خونه اوناییم نمیتونم جرش بدم حداقل دلم خالی شه

پسر زیر یکسال 🤱

لعنت به اینجور مردها

منم پدرم همینطوره

پارسال برا اولین بار تو عمرش مارو برد مشهد، انقدر سگ بود که بعد دوساعت ما میخواستیم برگردیم خونه و نریم اصلا سفر

امیدوارم تقاص گوه خوریاشون رو پس بدن