2777
2789
عنوان

فکر کنم دو هفته ی میشه شوهرم خونه اس این دو هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 23 پست
آخه بود پیشم که مادرم زنگ زد فهمید گفت میری در داغون برمیگردی خونه ازت سواستفاده میکنن گفتم مادرم مر ...

باید میرفتی

قطعا مادرشوهرت کاری داشته باشه همین شوهرت حتی به شما اطلاع هم نمیده و میره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم شوهرم خیلی بدش میاد از خونه مامانم بیام بگم خوابم میاد یا خسته م.الان یادگرفتم، وقتی از اونجا می ...

دقیقا افرین چه با سیاستی.

اسی هم فکر کنم یه چند باری گفته خستمو فلان حالا اینم بل گرفته

استارترجان

به حرف این بچه هایی که میگن چرا اجازه میگیری و چرا بدون اجازه نمیری و اینا توجه نکن

آرامش زندگتو خراب نکن، کافیه یه بار شوهرت راضی نباشه و بری، ببین تا چندوقت جو خونه متشنج میشه

الآنم باهاش صحبت کن بگو تا تو نخوای که من نمیرم ولی دلم براشون تنگ شده بچه ها هم دوست دارن ببین شون یه سر میزنم میام

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
دقیقا افرین چه با سیاستی.اسی هم فکر کنم یه چند باری گفته خستمو فلان حالا اینم بل گرفته

والا مردا اصلا درک ندارن که. مامانا هم انگار منتظرن دخترشون بره یه کمکی بهشون بده😅.

واقعا اونجا که میرم همش درحال کار کردنم خودمم دلم نمیاد کمکش نکنم. ولی اگه بعدش آه و ناله کنم خیلی شوهرم بدش میاد

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........