2777
2789

دوستان من تاحالا خیلی خوب درس خوندم و اومدم تا اینجا سال 4کنکورمه ولی ذهنم دیگه یاری نمیکنه میدونم اگه ادامه بدم سه رقمی خوب میارم ولی از قبول شدن میترسم برای همین ذهنم نمیخواد ادامه بده یه ذره نصیحتم کنین تجربیم

🌤لا تَيأَس و أَنتَ تَعلَم أنَّ الله دوماً يخلق نوراً جديداً بعد كلِّ ظَلام ،،🦋  🪐 نااُميد نشو ! وقتى ميدونى خدا هميشه بعد از تاريكى نور جديدی ميسازه ،✨   ៹  · · · • • • • • ✧ • • • • • · · ·️

بدون فکر کردن به نتیجه و هیچ چیزی بخون فقط

نمیتونم خیلی میترسم از همه چی 

🌤لا تَيأَس و أَنتَ تَعلَم أنَّ الله دوماً يخلق نوراً جديداً بعد كلِّ ظَلام ،،🦋  🪐 نااُميد نشو ! وقتى ميدونى خدا هميشه بعد از تاريكى نور جديدی ميسازه ،✨   ៹  · · · • • • • • ✧ • • • • • · · ·️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پزشکی میخونم 

برای من فکحردن به نتیجه بهم ضربه زد و دانشگاهی که میخاستم نشد الان دانشگاه تیپ دو روزانه هستم اما خوب....

فقط درست بخود و به نتیجه فکر نکن نتیجه باعث میشه از ترس شکست دست به هیچ کاری نزنی

لطفا لایک نکنید  

۴ساله پشت هستی؟

هر چی میاد تو ذهنت بنویس بعد پاره کن اروم میشی با نوشتن..

نماز بخون و توکل کن به خدا

خدا تلاش هاتو بی نتیجه نمیذاره که😍

به خودت بگو چرا باید نشه؟! قطعا میشه چون تلاش کردم و خدا هم کمکم میکنه 

بگو شاید چیزی که من میخام نشه ولی مطمئنم خدا برام بهترینو چیده💙

خدایی که یه مورچه رو بین راه رها نمیکنه تو بیابون ، چرا باید تو رو تنها بذاره؟

دغدغه فردا رو نداشته باش که خدا زودتر تو اونجاس و حواسش هست🥰

قران بخون ... تو قران خدا بارهااااااا گفته تلاش کن و جا نزن من مراقبتم💛

خدایا تو برای تمام ناممکن هایم کافی هستی💙غصه نخور روزای تلخ تموم میشه بهت قول میدم🌱برا سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرستیم💗

پزشکی میخونم برای من فکحردن به نتیجه بهم ضربه زد و دانشگاهی که میخاستم نشد الان دانشگاه تیپ دو روزان ...

چطوری ذهنمو کنترل کنم تا قبل این داشتم بال بال میزدم قبول شم داروسازی تهران میرسمم بهش ولی دارم جا میزنم نمی‌خوام زحمتام بره😭

۴ساله پشت هستی؟هر چی میاد تو ذهنت بنویس بعد پاره کن اروم میشی با نوشتن..نماز بخون و توکل کن به خداخد ...

آره 4سالههه پوسیدم پیرا روزانه قبول شدم خانوادم نزاشتن برمم 

حق داریخیلی هم حق داریولی جا نزن

کنکوری هستی؟

چطوری ذهنمو کنترل کنم تا قبل این داشتم بال بال میزدم قبول شم داروسازی تهران میرسمم بهش ولی دارم جا م ...

هر چقدر بیشتر نخونی این استارست بیشتر میشه

برم بخون تهش همین کار از دستت بر میاد هیچ چیزی نیست که بهت بگم و استریت رو کم کنه عزیزم خودت باید مدیریتش کنی

لطفا لایک نکنید  
آره 4سالههه پوسیدم پیرا روزانه قبول شدم خانوادم نزاشتن برمم

من سال اولی هست کنکور میدم

اگر تجربه ای داری که فکر میکنی کمکم میکنه میشه بهم بگی.. کلا در هر زمینه ای💞

برات دعامیکنم الهی به حق حضرت زهرا س از شر این کنکور لعنتی راحت شی

خدایا تو برای تمام ناممکن هایم کافی هستی💙غصه نخور روزای تلخ تموم میشه بهت قول میدم🌱برا سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرستیم💗

هر چقدر بیشتر نخونی این استارست بیشتر میشهبرم بخون تهش همین کار از دستت بر میاد هیچ چیزی نیست که بهت ...

میدونم هی دارم تل تل میکنم توی یه قدمیه چیزی که می‌خوام هستم همیشه هم لحظات آخر بهترینارو انجام دادم ولی اینجا نمیتونم جونم به لبم میاد به خونوادمم نمیتونم بگم از استرس زیادی زدم به بی خیالی😭

میدونم هی دارم تل تل میکنم توی یه قدمیه چیزی که می‌خوام هستم همیشه هم لحظات آخر بهترینارو انجام دادم ...

نشه یه روزحیرت بخوریا

من خودم می‌تونستم شهید بهشتی برم ولی مه های آخر استرسه به من غلبه کرد و گند زد به نتیجه

خیلی زحمت کشیدی عزیزم نزار هدر بره

لطفا لایک نکنید