2777
2789
عنوان

ی خواستگاز دارم همه چیش خوبه ولی فقط بخاطراسمش میخام ردش کنم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 21543 بازدید | 378 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

از تاپیکای بی ارزش و بی کلاس شما که زیاد نبود😂😂😂

اره خب اینجا برام بی ارزشه ی تاپیکایی میزنم ک بیا وببین 

حتی ادماشم برام ارزشی ندارن مث خود شما 😂

مثلا بیام با ی فردی مث تو راجب چی حرف بزنم؟😂

همین تاپیکام ازسرت زیاده دختر خوب

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

بیشتر ببینید

من دیدم بعضیا اسمش،و نه تو شناسنامه ، بین خودشون عوض میکنند. البته باید قضیه رو با خودش مطرح کنی.

بگو من با شما مشکلی ندارم، فقط مشکلم اسمتونه . ببین اول چی میگه . شاید همین اول کاری ناراحت شد. بعدا بگی و ناراحت بشه خیلی بده کاریش نمیشه کرد

خانوما یادتونه یکی بود اسم نامزوش چراغعلی بود میخواست بهم بزنه بخاطر اسمش؟ اخرش چیشد؟

ای بابا اگ اولش فکر کرده بود ازدواج نمیکرد الان دو خانواده بهم نمیزد

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

بیشتر ببینید

اسی اسم میگی یا خودم از وسط دار میزنم اسمو بگو خدایی

من حس ششم نیستم ولی یه جورایی آینده رو میبینم هرکی سوالی داشت درخواست بده فقط بدون هیچ هزینه‌ای هزینه‌اش فقط ابنه دعا کنه برام🤍 خوشگلا من رنگ لباس و شخصیت و ویژگی نمیتونم ببینم

بیشتر ببینید
ای بابا 🥴

تو پست ها اسمش بود

ولی خب فایده ندارم بگم چی

حمله ور میشن ک بیا وببین😂

بیشتر ببینید
چه مادر بزرگ گاد و خفنی😎حالا اگه شوهرمن بود میگف اینجا احمد اقا نداریم بعدی لطفا🥺😆😆

وااای😂😂😂😂😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
خانوما یادتونه یکی بود اسم نامزوش چراغعلی بود میخواست بهم بزنه بخاطر اسمش؟ اخرش چیشد؟

عه اره😂😂😂😂😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂