2777
2789
عنوان

من الان باید بترسم (لطفا خانمای باردار نیان داخل)

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 54 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بذار، دیگ تو این خونه از چیزا ترسناک نگو خودت دریچه ورود با دستا خودت باز نکن

اصلا نمیدونم چی شد بحثش افتاد وسط 

راجب فیلم راهبه بود که دوستم میگفت بر اساس واقعیته و اینا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

مسالمت امیز باهم زندگی میکنید

اره دیگه 

اون بمن صدمه نمیزنه منم کاریش ندارم ، البته گاهی وسایلمون گم میشه ولی چند روز بعد پیداش میکنم ، فقط گاهی زیاد سرو صدا می‌کنه ،

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

آخه چیکار دارین بگین وجود داره یا نداره که اگه یه اتفاقی افتاد کلی بترسین شاید اون عروسک خراب شده شاید چشمات خسته بوده اشتباه دیدی شایدم واقعی باشه اما نترس توی خونه قرآن بذار اسپند دود کن صدقه ینداز اوکی میشین

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
آخه چیکار دارین بگین وجود داره یا نداره که اگه یه اتفاقی افتاد کلی بترسین شاید اون عروسک خراب شده شا ...

تو اتاق بچه ها لامپ خواب لاک پشتی هست کاملا روشنه چشمام میدید🤦🏻‍♀️ به خیر گذشت الهی شکر

تو اتاق بچه ها لامپ خواب لاک پشتی هست کاملا روشنه چشمام میدید🤦🏻‍♀️ به خیر گذشت الهی شکر

الان که دیگه هوا داره روشن میشه همون کنار بچه هات دراز بکش بسم الله بگو بخواب ان شا الله اوکی میشه

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
اره دیگه اون بمن صدمه نمیزنه منم کاریش ندارم ، البته گاهی وسایلمون گم میشه ولی چند روز بعد پیداش میک ...

آخه چطوری براتون عادیه؟!!!

تازه میگید سروصدا هم میکنن

یه حال کمیاب یه حس عجیب داره جریان تو رگام 🪐

قهوه نخور قهوه میگن باعث میشه آدم به خواب ابدی بره آدما واسه همینه بدن ما به شدت تلاش میکنه تا خواب ...

قهوه رو از قدیم داشتم و از جای معتبر میخرم

مصرفم خیلی پایینه 😐سالی دو بار شاید کمتر