2777
2789

این خانوم داره جدا میشه از شوهرش چونکه شوهرش همه‌چیزش با خونوادش شریکی هست و هم از نظر شخصیتی هم از نظر مالی همه چیزش ب خونوادش وابسته هستش 

شوهرش دستو دل بازه و دل رحمه دست بزن نداره و در کل اهل خیانتم نیست اما عیب بزرگی ک داره اینه ک تمام تصمیماتش تمام بیرون رفتناش فقط با خونواده خودشه و زنشو‌مجبور میکنه بجز مادر شوهر و خواهرشوهر با هیچکی ارتباط نداشته باشه و حق دانشگاه نداره این خانوم شوهرش نمیزاره و محدوده و کلا زندگیش وابسته ب مادر شوهر پدر شوهر و خونواده شوهرشه و شوهرشم تک پسره برای همین بیش از حد شوهرش با خونوادش وابستس و حق مسافرت و مهمونی یا ارتباط با دوستی یا جای متنوعی نداره در کل بگم این خانوم تو زندگی شوهرش جایگاه یک زن ک مستقل باشن با شوهرش و دوتایی زندگیشون رو بسازن رو نداره ب جوری مطیع شوهر و خونواده شوهر بوده و بخاطر همین موضوع ک اعتراض کرده شوهرش از خونه بیرونش کرده و تمام حرمت های بین خودش و شوهرش و خونواده شوهرش از بین رفته 

این خانوم خوشگل و جذابه خوش اندامه باباش کارمند اداره درجه بالاست و باباش وضعش خوبه و مادر نداره اما زن بابا داره ک خیلی زن باباشم خوبع 

در کل بگم حمایت خونوادشم داره این خانوم و الان خونه پدرشه 

و این خانوم تصمیم گرفته ک عقلانی فکر کنه و ب این‌نتیجه رسیده ک اون زندگی ک هیچ استقلالی توش نیست دیگ ب دردش نمیخوره چون تا ابد شرایط شوهرش همینه

و اگ جدا بشه میخاد درس بخونه

نظر شما راجب زندگیه این خانوم چیه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه مدت بمونه خونه‌پدر فرصت بده قول بگیره اگر چیزی عوض نشد برن مشاور خانواده اگر عوض نشد دندون لقو بکشه بره

قرار نیست همه باهم پیر شیم! خوب بود همه ی زندگیا اخر و‌عاقبت داشتن ولی نشد هم قیامت نشده

برگرده زندگی کنه

چرا؟

غیر قابل تحمل نیست ک تا ابد هیچ جایگاهی تو زندگیش ب عنوان یک زن نداشته باشه؟ ن نظری نه تصمیمی نه استقلالی 

همه چیز شوهرش ب اسم پدر و مادرشه یعنی کلا شریکی هستن و فقط باید با خونواده شوهرش باشه و وابستگی شدید داره شوهرش ب خونوادش

یه مدت بمونه خونه‌پدر فرصت بده قول بگیره اگر چیزی عوض نشد برن مشاور خانواده اگر عوض نشد دندون لقو بک ...

شوهرش میگ تا ابد همینه وضعم و ذره ای از خونوادم جدا نمیشم

زندگی دسته جمعی خیلی سخته ک ابم بخوری خونواده شوهرت بدونن و کلا نطر بدن و همه چیز با اونا باشه