2777
2789
عنوان

جای همچین خانومی باشید چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 65 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سنی نداری، بشین درست فکر کن، زندگی با ادم وابسته سخته، مخصوصا زمانی که پای منافع بیاد وسط مییینی که سر شوهرت کلاه گذاشتن و یه عمر بیخودی رو تلف کردی...خانواده حمایتگر داری،برو دنبال تحصیل و شغل ،البته نظر منه

ساکت باش اگر کل داستان رو نمیدونی💚
تو طلاق معمولا زنها بازنده انحالا که اومده قهر همه تلاشش رو‌بکنه نره و تا خونه جدا بگیرن قابل حله ای ...

هرگز شوهرش از خونوادش جدا نمیشه و خونش فقط باید بالای خونه مادر شوهرش باشه

تو طلاق معمولا زنها بازنده انحالا که اومده قهر همه تلاشش رو‌بکنه نره و تا خونه جدا بگیرن قابل حله ای ...

عزیزم سنی نداری، بشین درست فکر کن، زندگی با ادم وابسته سخته، مخصوصا زمانی که پای منافع بیاد وسط مییی ...

اره میتونم درس بخونم و شغلی پیدا کنم و الان با دختر خاله هام ارتباط دارم و خیلی برا روحیم خوبه اما قبلا فقط باید با خواهراش و مادرش میبودم و محدود بودم و ب شدت وابسته خونوادشم بود همههه جوره 

۲۲ سالمه بچه ندارم و همه اطرافیان تشویقم میکنن ک‌درس بخونم اونایی شرایطمو‌میدونن همین حرف شمارو میگن

معمولا کسایی که رو‌ماشین سنگین کار میکنن خونه جدا نمیگیرن بخاطر امنیت و این مسائل 

بگو اگر مسئله تنهایی منه من میخوام با پدرم زندگی کنم 

ببین چی میگه

اره میتونم درس بخونم و شغلی پیدا کنم و الان با دختر خاله هام ارتباط دارم و خیلی برا روحیم خوبه اما ق ...

من میدونم زندگی این شکلی روحیه آدمو نابود میکنه، امیدوارم تصمیم درست رو بگیرید.  خوشبخت بشید

ساکت باش اگر کل داستان رو نمیدونی💚
معمولا کسایی که رو‌ماشین سنگین کار میکنن خونه جدا نمیگیرن بخاطر امنیت و این مسائل بگو اگر مسئله تنها ...

ن ن مسعله تنهاییم نیست چون ماشین سنگینش جوریه روزا کار‌میکنه شبا برمیگرده خونه کلا 

ولی میگ من از خونوادم جدا‌نمیشم همه چی ب اسم اوناست و ی متر هم نقل مکان نمیکنم تا ابد با خونوادمم اینارو میگ