2777
2789

یهویی استرس میاد سراغم قفل میکنم تپش قلب میگیرم نمی تونم تمرکز کنم لعنتت به من ۵ ساله حیرون کنکورم اسمش که میاد تن و بدنم می لرزه😭اخه چرااا حق من این نبود این همه درس خوندم توی مدرسه جز معدل های ۱۹ به بالا بودم همیشه

واقعااااا حقم نبود یه دیپلمه بمونم .. چون من فقط هدفم یه رشته خوب بود نه دانشگاه رفتن صرفا

دیگه نمیخوام پشت کنکور بمونم میخوام بشینم توی خونههع شاید از غصه مردم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست من همین مشکل رو داشت به پیشنهاد من با یه دوره و چند تا امتحان دیپلم فنی گرفترفت معماری خوند توی ...

خب من هدفم دانشگاه رفتن نیست من فقط رشته های علوم پزشکی میخواستم

مشاور داشتم کلا من اینقدرر منفی گرام اینقدرر استرس دارم اصلا نمی تونم درس بخونم درست بشو هم نیستم

پس اول باید بری پیش روانشناس نگرشتو درست کنی یا حتی اگه لازمه بخاطر استرست دارو مصرف کنی

تا خودتو تغییر ندی هرچقدرم که سالای زندگیتو صرف کنکور کنی نتیجه دلخواهتو نمیگیری

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
مشاور داشتم کلا من اینقدرر منفی گرام اینقدرر استرس دارم اصلا نمی تونم درس بخونم درست بشو هم نیستم

مشاور بیخود کرد

هیچی نشد نداره

تمام دانشمند های مطرح 10 سال ازمایش کردن تا به یه چیز رسیدن

ببین این کنکورم میتونی بشیی خب؟ معدلت چنده؟

بیا این دوماهوو بشین بخون معدلتو خوب کن 

بهت قول میدم قول اگه خوب بخونی ازتابستون مییتونی میشه 100 درصد یه بار امتحان کن

یه برنامه روزانه بنویس بگو برای من فردا یا دیروز مهم نیست همینکه امروز برناممو انجام بدم یعنی کار امروزمو انجام دادم و بیشتر ازین ازم برنمیاد 

پس اول باید بری پیش روانشناس نگرشتو درست کنی یا حتی اگه لازمه بخاطر استرست دارو مصرف کنیتا خودتو تغی ...

نگرش من درست بشو 😭😭چون جو خانوادگیم یه جوری بوده که دیگه مثبت نگر نمی تونم باشم 

مشاور بیخود کردهیچی نشد ندارهتمام دانشمند های مطرح 10 سال ازمایش کردن تا به یه چیز رسیدنببین این کنک ...

🥲🥲معدلم پایینه مال سال ۹۹ هست... من منطقه محرومم حتی اگه ۲۰ هزار منطقه ۳ هم بیارم میتونم رشته های خوب برم🥲🥲حتی پزشکی تعهدی... اما من اصلاااا نمی تونم درس بخونم که همون ۲۰ هزار بشم