2777
2789
عنوان

شامپوی روزانه چی بزنم

66 بازدید | 13 پست

سلام، من موهام چرب بود ولی الان دارم یه محلولی برا ریزش میزنم خیلی خشک شده و وز و بدحالت

مجبورم هرروز شامپو هم بزنم ولی شامپو خشک می‌کنه مو رو، چی بزنم که مو رو نرم و خوش حالت کنه

پسر هستم🐈

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مو رو نرم و خوش حالت میکنه؟

ببین سولفات توو شامپو باعث خارش سر، خشکی و... میشه و البته کف زیادی هم ایجاد میکنه

برای همین شامپوهای بدون سولفات چون کف زیاد نمیدن وز و خشکی هم زیاد نمیارن 

اما لزوما خوش حالت نمیکنن، شما برای خوش حالت شدن باید ابرسان طبیعی مثل جوشونده گل ختمی استفاده کنی، پایین موهات رو قبل از شستن روغن طبیعی مثل روغن نارگیل و روغن زیتون بزنی که خشک نشه 

ببین سولفات توو شامپو باعث خارش سر، خشکی و... میشه و البته کف زیادی هم ایجاد میکنهبرای همین شامپوهای ...

البته من آقا هستم موهام بلند نیس😑😂

این جوشونده گل ختمی رو خودم باید درست کنم؟ چجوری مصرف کنم 

پسر هستم🐈
البته من آقا هستم موهام بلند نیس😑😂این جوشونده گل ختمی رو خودم باید درست کنم؟ چجوری مصرف کنم

روغن برای موهای بلنده که زیاد شسته میشه موی کوتاه روغن تراپی نمیخواد چون از پوست سر روغن میگیره 

گل ختمی رو از عطاری بگیرید، معمولا خشک شده س، بذارید چند ساعت توو آب جوش بعد هم چند دقیقا بجوشونید، عصاره ش رو (یا از صافی رد کنید یا میکس کنید) رو چند ساعت روی سر بزنید، مثلا عصاره رو بزنید روی سرتون بعد کلاه اسختر سر کنید که نریزه و خوب به خورد مو بره، بعد هم بشورید