2777
2789

من بین این دو تا موندم 

دلم بیشتر سمت طراحی سایته اما خیلی ها میگن برنامه نویسی بهتره 

از طرفی حس میکنم یادگیری برنامه نویسی پر هزینه تره 

و میترسم برام سخت تر باشه 

و اینکه نمی‌دونم کجا یاد بگیرم اصلاً 

مجتمع فنی تهران رو هم نمیدونم خوبه یا نه ولی حس میکنم هزینه هاش بیش از حد بالاست 

طراحی سایت یاد بگیرم کار هست براش؟

میخوام اگر امسال قبول شدم بر سر یه کاری پول جمع کنم و دوره ببینم 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من طراح سایتم خب یادگیری طراحی سایت خیلی زمان کمتری میبره ولی برنامه نویسی راحت یکی دوسال تایم میخوا ...

چقدر طول میکشه آدم وارد بازار کار بشه ؟

اوایل درآمدش چقدره ؟

شما حضوری یادگرفتید؟ از کجا؟ 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

چقدر طول میکشه آدم وارد بازار کار بشه ؟اوایل درآمدش چقدره ؟شما حضوری یادگرفتید؟ از کجا؟

من خودخوان یاد گرفتم من هر جا به مشکل میخوردم از هوش مصنوعی میپرسیدم

حدود ۴ ماه بکوب خوندم تا یاد گرفتم و خب بلافاصله شروع کردم به پروژه گرفتن البته یکی از نزدیکان من بهم پروژه میداد 

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️