2777
2789
عنوان

راهکاری بدین بچه ام از عموش دورشه

367 بازدید | 22 پست

یه راهکار بدین بچه ام از عموش بدش بیاد نره دیگه سمتش عموش مریض جنسیه به همه ی خانوما حتی مامان و آبجیه خودش چشم داره هر کلمه ای یا راهکاری که بچه ممکنه ازش بدش بیاد بگین بی زحمت نمیخوام نزدیکش بشه خدایی نکرده اتفاقی بیوفته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نرو

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
بیشتر ببینید

اینکه بدش بیاد کار درستی نیست بنظرم اول سعی کن کاری کنی باهاش تنها نباشه بعدشم بهش یاد بده به کجاهای بدنش کسی نباید دست بزنه چه کارهایی بقیه حق ندارن باهاش انجام بدن و اگه پیش اومد بیاد بهت بگه حتما

یه دختر تلاشگر که قراره سال۱۴۰۴ دانشجو پزشکی باشه  

اون وقت بعضیا میگن توی ازدواج خانواده طرف مهم نیستفقط خودش مهمه

حرفای مفت و دخالت های بیجاشون مهم نیس 

مسلما خیلی چیزای خونواده مهمه و رو همون شوهر یا زن ادم تاثیر داره

اون وقت بعضیا میگن توی ازدواج خانواده طرف مهم نیستفقط خودش مهمه

اتفاقا خیلی مهمه چون طرف چندین سال بااونا زندگی کرده خلق و خو اونارو گرفته  زن اونا توشه 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً