2777
2789

پدر مادر باسواد فریخته مهربون با فرهنگ اجتماعی  ... بچه شونم تو رفاه بزرگ کردن

حالا پدر مادر من😭

بی سوادن پدرم اسکیزفرنی داره مادرم افسردگی و اخلال دو قطبی ک خیلب ساده هست مادرم  هیچ کس تو فامیل اونا رو حساب نمیکنه

مادر پدرم هیچی بهم یاد ندادن

عموم هم قیم منه از لحاظ مالی هم وابسته عموم بودم 

خیلی حسودی میکنم ب اون همیسه میگم خوشبحالش🥺

انشالله‌‌ که‌ همه‌ مون‌ لایق‌ و‌ قدر‌دان‌ داشته‌هامون باشیم😄🤲🏻

میبنم چ مادر پدری داره لذت میبرم

و خیلی غبطه میخورم

همه شم میترسم تحقیز شم از نگاه بقیه فامیلاشون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وا خب حالا بچتو تو خانوادا خوب پرورش بده

وا نداره 

میگم غبطه میخورم

حتما نمیتونید درکم کنید🥺

بجاش خداروشکرکن چنین پسری تورو انتخاب کرده به همسری 

خودت مبتلا به اختلالات روان نیستی؟ چطور ممکنه دونفر جفتشون با چنین اختلالات روان ازدواج کنن خیلی احتمالش کنه به تور هم بخورن

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

بیشتر ببینید
اگه حسادت کنی نامزدت هم از دست میدیحسادت فقط به خودت اسیب میزنه

ب معنی منفی ن غبطه میخورم

خوشحالم برای اون

هرچی هست حسودیتو بکن اما داستانای زندگی و مشکلات رو براشوهرت تعریف نکن التماس میکنم

خیلی پسر خوبیه

گاهی نمی تونم خودمد کنترل کنم

من تو این خانواده خیلی کشیدم 

منگا یه دخترداریم دستش سوخته بریدن دست مصنوعی میندازه شوهرکرد فتن کربلا هنرای زیادگرفته دستمال کاغذی مدل میزنه میزاره کناربشقاب وخیلی چیزای دیگه که دیگران نگن بی هنری دست نداری

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

بیشتر ببینید