2777
2789

من واقعیت با جاریم مشکل داشتم ولی الان که داره بچشون دنیا میاد بخشیدمش و ازش کینه ای ندارم و براش خوشحالم

اما میخوام بدونم شوهراتون برای بچه جاری یا بچه خواهرش موقع نوزادی چه قدر خرج کردند ؟ 

تا چه حد وظیفه داریم کمک کنیم یا هدیه بخریم ؟ 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

بیشتر ببینید

هیچی 

فقط یه کادو ریز

برادر اولی پلاک طلا داد 

دومی خیلی قیافه گرفته بودن یه پول مختصر دادیم 

ب خواهرشم پارسیان داد 

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بستگی ب جیبتون داره 

بچه هاشون ک ب دنیا اومدن همسرم وضع انچنانی نداشت مجرد هم بود توقعی نداشتن 

ولی الان زمستون حتما براشون لباس میگیره هروقت برن در مغازش میره براشون خرید خوراکی و لباس میکنه 

بستگی به عرف داره عزیزم 

من پسرم دنیا اومد خواهر شوهرام سکه پارسیان ۵۰۰ سوت آوردن 

برادر شوهرام هم اندازه مبلغ  همون پارسیان کارت هدیه دادن 

خودم برای بچه جاریام پلاک خریده بودم اون موقع طلا ارزونتر بود 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

همسرم سال۱۴۰۰یه کادو صد تومنی برا خواهر زاده اش برد

صد میلیون ؟ 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

بیشتر ببینید
بستگی به عرف داره عزیزم من پسرم دنیا اومد خواهر شوهرام سکه پارسیان ۵۰۰ سوت آوردن برادر شوهرام هم اند ...

الان واقعا نمیشه طلا خرید دستمم به خرید طلا نمیاد واقعیت 

بیشتر ببینید

والا بچه جاریم سه سال پیش بدنیا اومد ۳۰۰ دادیم گل بردیم و ابمیوه اینا،جشن هفت روزگیش یه تومن پول بردیم(که خانم بعدا جلوی خودم فرمودند گل به چه دردم میخوره باید بجاش پول میاوردن)  

عیدی هم ۴۰۰ تومن امسال شوهرم داد به بچه 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
الان واقعا نمیشه طلا خرید دستمم به خرید طلا نمیاد واقعیت

اره دیگه نمیشه الان طلا خرید 

اون موقع ارزوتتر بود 

الان همون اندازه که دستتون میرسه و عرفتون هست کارت هدیه بدین 

یکی عرفش یه تومن هست 

یکی عرفش ده میلیون هست 

نگاه اطرافت چه جوری کادو میدن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

برای من ندادن منم ندادم .هر جوری رفتار کردن رفتار کردم.چهارده سال پیش واسه پاگشا مادرشوهرم گفت رسم نداریم منم چند سال بعد دخترش عقد کرد پاگشا نکردم گله کرد گفتم ما رسم داشتیم ولی به رسم شما دارم پیش میرم