2777
2789

از خودم نمیگم قشنگ گاهی حس میشه یا بد نگاه میکنه یا بهونه میگیره یا دعوا میخواد راه بندازه 

خودش قبلا خیلی خوش خوراک بود هیچی نمیزاشت تو خونه بمونه همه چیو می‌خورد یزره میداد من 

بعد الان همون از اوایل بارداری من اینم معده اش درد میکنه مریضه هیچی نمیتونه بخوره فقط چیزای خیلی ساده

حس میکنم من چیزی خوردنی بدش میاد

دیشب تازه آجیل خریده بودیم قبل معده دردش گاهی میرفت واسه خودش کیلو کیلو میخرید چیزی نمیگفتم 

منم یکم آوردم بخورم این اخم کرد یچیزی رو بهونه کرد میخواست دعوا بگیره محلش ندادم

یا من یه تخم مرغ چند شب پیش پختم ویارم بده اکثر چیزی نمیخورم هیچی هم اون روز نخورده بودم برگشته چپ چپ نگاه میکنه میگه خوشبحالته چه با ولع هم میخوری کم مونده بود دعوامون بشه

یا میوه فقط اونایی که میتونه بخوره میخره نارگیل و موز شدیم میمون

امروز توت فرنگی دیدم خیلی سالم و ارزون هم بود ۷۰ تومن گفتم یکم بخر سریع ماشینو رونده نخره چون خودش بخوره معده اش درد میگیره

یا کلا هرچی بگم اولش اخم میکنه بعد سرم داد میزنه بعد به زور میخره بعد موقع خوردن هم چپ چپ نگاه میکنه آخرش هم غر میزنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

🥲

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
بیشتر ببینید
والا این مردا با زناشون پریود میشن حامله میشن زایمان میکنن افسردگی بعد زايمان میگیرن تازه ببین کی گ ...

آره انگار اون حامله است نه من

میگم کمرم یا جایی درد میکنه تا چند روز میگه معده ام

تا ببینه یکم خوشحالم دعوا میگیره میخوای من بمیرم

واسه بچه زیاد خوشحالی نمیکنه میگه سلامتی خودم واجب تره

بچه اولته؟

نمی‌دونم چرا شوهر منم سر بچه اول اینطوری میکرد...من می‌خوردم میگفت تو اسراف می‌کنی زیاد میخوری...

البته وضعیت مالی مونم خوب نبود...

اما الان دوباره بعد چهار سال باردارم، کمی بهتر شده...

مثلاً اگر چیز مصری نباشه، مثلاً کیک و شیرینی و فست فود نباشه، دوبار بگم، میخره...

اسی گوش نکن بهش 

دعوا هم نکن 

ولی فقط و فقط تا میتونی میوه بخور بخصوص سیب را 

و‌لی خربزه و هلو را تو‌فصلشون

روزی چهارتا سیب بخور بچت عین قرص ماه میشه 

اصلا توجه نکنی به حرفاش فقط بگو برات سیب بخره