شما هم یک ماه اون بنده خدا معطل کردیعصبانیش کردی یکدفعههمه پیغمبر نیستند صبر ایوب داشته باشنتو این ح ...
خب باید تحقیق میکردیم فکر میکردم بحث یک عمر زندگی بود بعد ایشون به من دیدشون از بالا بود یعنی خودشونو از من سرتر میدونستن فقط بخاطره اینکه شهر نشین بودن اگه جواب مثبت میدادم بعدا این موضوع مشکل میشد
مثل منی سنمم رفته بالا کسی به دلمم نیست اونم ولمکرده و رفته تو رابطه نکن دختر خوب ده سال دیگم بمونی نمیاد چون لیاقتتو نداره فرصت بده یه بار به دلت قبول کردی تهش شده این یه بار عاقلانه تصمیم بگیر میشی مثل من وگرنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اول اینکه الان گوسفند داری یه شغل لاکچری محسوب میشه با این قیمتا و تورم
اون یه زمانی بود شهرنشینی کلاس داشت الان که هر عقب مونده ای میاد ساکن شهر میشه، الان زمانه عوض شده و دخترای روستا شاهزاده وار هستن
اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه.... تقریبا هیج پاسخی رو نگاه نمیکنم فقط نظرم رو مینویسم و عبور میکنم...
مثل منی سنمم رفته بالا کسی به دلمم نیست اونم ولمکرده و رفته تو رابطه نکن دختر خوب ده سال دیگم بمونی ...
اره دقیقا مثل همیم والا یه ماه حرف زدم باهاش اشنا شیم ولی به دلم نمیشینه که نمیشینه همش صدای اون تو گوشمه که اسممو صدا میزد یه روز نبوده که بهش فکر نکنم باز خدا میدونه چی قراره بشه
۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضیها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️🔥
محترمانه گفتم شهر نشینی شعور و شخصیت نمیاره اونم بعدش عذر خواهی کرد گفت عصبی بودم ولی ادما حرفای دلشونو وقتی عصبی ان میزنن خلاصه هرکی رفت پی سرنوشت خودش