2777
2789
عنوان

مادر شوهرم تیکه انداخت

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 74 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ایشالا خودت مادر شوهر شی و گه خور

خیلی سختی کشیدی تو زندگیت نه؟؟؟ اینقدر مریض شدی که تو مجازی میخوای خودتو خالی کنی آخعی الهی بمیری راحت شیم گلم 🤣🤭 الآنم ریپورتت میکنم تاپیکم میذارم با آیدیت بفهمم چقدر بی ادبی بری از نی نی سایت بیرون بیچاره دلم برات میسوزه احتمالا یه زن چاق و گامبویی که شوهرش بهش خیانت می‌کنه و تو خرج خودت موندی با پول یارانه میگذرونی دلم سوخته برات اینقدر فشاری شدییییی

سلام استارتر

نمیدونم چند سالته و چند ساله متاهلی

منو یاد اوایل متاهلی خودم می اندازی

اما بعد سالها... شکرخدا دیگه این چیزا نه ناراحتم میکنه و نه دلمشغولی میشه برام..... حیف که دیر یاد گرفتم و حیف که با این چیزهای مسخره که که زمانی برام دغدغه بود... روح و روان  خودم و خانوادم رو آزار دادم

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم عجل لولیک الفرج

بیشتر ببینید
چون مادرشوهر ها بلانسبت گوه خور تشریف دارن دوست دارن پسراشون فقط باید برای خودشون باشه 🙄 عروس انگار ...

چرا اینقدر بی ادبی 

لااقل احترام مادرت و خودت رو داشته باش

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم عجل لولیک الفرج

بیشتر ببینید
سلام استارترنمیدونم چند سالته و چند ساله متاهلیمنو یاد اوایل متاهلی خودم می اندازیاما بعد سالها... ش ...

سلام گلم 

دو ساله کم سن و سال نیستم 

آدم ناراحت میشه یعنی نمی‌دونه 

یه سری چیزا رو نباید بگه ؟

دوست داره با دختر خودش این شکلی برخورد بشه ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
سلام گلم دو ساله کم سن و سال نیستم آدم ناراحت میشه یعنی نمی‌دونه یه سری چیزا رو نباید بگه ؟دوست داره ...

عزیزم این تاپیکم قفل می‌کنی تا هم ما دعوا نکردیم هم خدایی نکرده برای کاربری شما مشکلی پیش نیاد

به شماچه؟؟؟ با فیکت اومدی؟؟🤣🤭 من بی ادبم منو تو گور خودم میذارن ببین ریپورتت میکنم دنبال دردسر نبا ...

ایشالا بعد صد سال تو گور خودت که میزارن درست. 

اما اینجا تو جامعه هستی.... هرچند مجازی 

پس هر حرفت و هر نظرت فقط  به خودت مربوط  نمیشه 

سعی کن مودب باشی... گستاخ بودن رو همه خوووب  بلدن

بیشتر ببینید
قشنگ معلومه با فیکت اومدی تاپیک دیروز الان جواب دادی🤣🤣🤣 زنیکه ی درگیر

نه گلم...معلومه خیلی بچه ای 

من خوشبختانه یا متاسفانه زیادی بیکار نیستم تا بتونم هر لحظه تو سایت پهن باشم جواب بی تربیتها رو بدم 

بیشتر ببینید
نمیخواستم بگم ولی توام گوه خوری؟؟؟ من بی ادبم 🤣🤣🤣🤣 بیکار الاف پیگیر بدبخت بیچاره

خواستم بگم سر چه سفره ای بزرگ شدی... اینقدر دریده و بی اخلاقی.... ولی خب....

ایشالا خدا بهت ارامش بده. 

بیشتر ببینید
فشاری جون ... فششششارررررر بخور پاییز خزووون 😄🤭 من امثال تورو نمیخورم از ده فرسخی بود می‌دین🤣

هه هه 

فعلا که کامنت تو فشاری بود 🤭 منم جواب فشارتو دادم 

برو یه سر به نوشتت بزن ببین با چه حرصی نوشتی 😜