2777
2789
عنوان

دسته گل عروس طبیعی یا مصنوعی

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 33 پست

خواهرم طبیعی گرفت.. من خودم خشکش کردم وگرنه همونطوری قرار بود بندازنش بره!! چون اصلا وسط اون بلبشوی عقد، عروسی، سفر و ... اصلا گل تو ذهن هیشکی نبود.خشک هم که شده نگهداریش سخته.. بعد دو سال هنوز هم مراقبم گلبرگاش نریزه و ... و بارها گفتم به دوتاشون اینو ببرید بندازن تو شیشه ای تابلویی چیزی که بمونه ولی پشت گوش میندازن و متاسفانه بالاخره کاملا خراب میشه با ای وضع

درسته طبیعی خوشگله ولی در عوض مصنوعی میمونه همیشه.. همون طراوت رو داره.. میتونید بعدها یه گوشه اتاق خوابتون بذارد نگهش دارید و...

صددرصد طبیعی...........مصنوعی انرژی منفی داره

واقعا؟

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پسفردا عقدمه مصنوعی گرفتم 😁

بسلامتی خوشبخت باشی عزیزم

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
بیشتر ببینید
من پسفردا عقدمه مصنوعی گرفتم 😁

مبارکت باشه عزیزم خواهره منم چند روز دیگه عقدشه

ازمایش دادین شما؟

جوابش روهمون روز بهتون دادن؟

چکارا کردی؟

واسه محضر چی میبرین؟

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

مصنوعی موندگاره ولی میگن اومد نداره از این حرفا ولی بستگی به تفکرات داره حالا اونایی که طبیعی زدیم چ ...

حالا بعضیا کلا اجاره میارن

نمیدونم مصنوعی بگیرم برای یادگار یا بیخیال شم

بیشتر ببینید

طبیعی

دلیلش این که از گل مصنوعی بدم میاد

وقتی طبیعی و زیباش هست که خوشبو و نرم و لطیفه چرا مصنوعی 

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

طبیعی جلوش بیشتره ولی برات نمیمونه دیگه

گل مصنوعی هم بعدا ب درد نمیخوره

من هنوز بعد سالها دارمش ولی نمی‌دونم کجا گذاشتم اصلا

یا لباس حنا بندونم که بهترین مزون با بهترین متریال دوخته شده فقط همون روز پوشیدم سالهاست تو‌کمد خاک میخوره حتی یه بار هم بعدش پرو نکردم

بعضی چیزافقط  همون روز مهمن