سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
خواهرم طبیعی گرفت.. من خودم خشکش کردم وگرنه همونطوری قرار بود بندازنش بره!! چون اصلا وسط اون بلبشوی عقد، عروسی، سفر و ... اصلا گل تو ذهن هیشکی نبود.خشک هم که شده نگهداریش سخته.. بعد دو سال هنوز هم مراقبم گلبرگاش نریزه و ... و بارها گفتم به دوتاشون اینو ببرید بندازن تو شیشه ای تابلویی چیزی که بمونه ولی پشت گوش میندازن و متاسفانه بالاخره کاملا خراب میشه با ای وضع
درسته طبیعی خوشگله ولی در عوض مصنوعی میمونه همیشه.. همون طراوت رو داره.. میتونید بعدها یه گوشه اتاق خوابتون بذارد نگهش دارید و...
سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
مصنوعی موندگاره ولی میگن اومد نداره از این حرفا ولی بستگی به تفکرات داره حالا اونایی که طبیعی زدیم چ ...
حالا بعضیا کلا اجاره میارن
نمیدونم مصنوعی بگیرم برای یادگار یا بیخیال شم
وقتی طبیعی و زیباش هست که خوشبو و نرم و لطیفه چرا مصنوعی
برون شو ای غم از سینه، که لطف یار میآید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار میآید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار میآید