2777
2789
عنوان

چرا رفیق پسر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 100 پست
بزنمت؟😁

نه شما ستون مایی.نکن اینکارو😁🙏

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بیشتر ببینید
ببین عزیزم منم 16 سالمه تقریبا همسنیم هیچ وقت این حرفو باور نکن چون مطمئن باش الان به خاطر اینکه تور ...

آیییی افرییییییننننن همینه برای اینکه نگهت داره اینو میگه

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بحث دفاع نیست اخه بوده ها با پسر رفیق شدم قصدش چیزی بوده ولی همه اینجوری نیستن اصلا با کسی که رفیق ...

ایبابا.چیبگم😂

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بیشتر ببینید
جدی؟به خدا من رفیقم بد جور حس بد انداخت به جونم به نظرت چیکار کنم

دیگه برمیگرده به خودت و اون پسره 

من دوست پسرم ک داشتم هنوز با رفیقایی که داشتم اوکی بودم اونم میشناختشون 

اامیدوارم 2 ماه دیگه تاپیک بازگشت معشوق نزنی و دنبال حس ششم برای اینکه ببینی برمیگرده یا نه نباشیغلط ...

میشه ی چیزی بگم حال اون خوب نبود این چند روز خواستم کنارش باشم ولی ی کوچولو به عنوان ی آدم وابسته اش شدم

کلا آدمیم ک خیلی زود وابسته میشم به ادما🥲

الان نمیتونم کات کنم حداقل میخوام کم کم ارتباطمون کم کنم و در حد سلام احوالپرسی باشه

اامیدوارم 2 ماه دیگه تاپیک بازگشت معشوق نزنی و دنبال حس ششم برای اینکه ببینی برمیگرده یا نه نباشیغلط ...

@moon_d    

تهش پشیمونیه

تنها پشیمونی من، تنها و تنها پشیمونی زندگی من همینه. نکن

ببین خیلی مودبه؛الان میگی همینطور ادامه بدم؟میخوام کم کم رابطمون کم کنم و در حد سلام احوالپرسی باشه

خب پس خوبه

بنظرم فقط خیلی صمیمی نشو که وابسته نشی ولی خب باهاش حرف بزن

واسه سن ت مناسب نیس کلا چون بعضیا به این اسم میان ولی میخوان سو استفاده کنن من خودم یه رفیق دارم عال ...

دوست منظورت پسره؟

ولی فکر نمی‌کنم ک هدفش این باشه چون واقعا خیلی عاقلانه رفتار میکنه 

میشه ی چیزی بگم حال اون خوب نبود این چند روز خواستم کنارش باشم ولی ی کوچولو به عنوان ی آدم وابسته اش ...

وای دختر تیرخلاصیو زدی. عین منی

طرف من بهش خیانت شد خواستم دلداری بدم روز دوم وابسته شدم😂بلاک مردم ولی دوستامون اومدن گفتن یارو داره بال بال میزنه از بلاکی درش بیار

دراوردم حرف زدیم قسم خوردم فقط سلام احوال پرسی باشه😂به جون مامانش قسم خورد ک ففط دوستی عادی بمونه تهش بهم گفت دوستت دارم🌝😂🤦🏻‍♀️اعتماد نکن منم بلاک کردم. بلاک کن هرچی زودترجلوشو بگیری بهتره

برای من فقط خاطرات بیشترشدن بیشتر اذیت شدم