2777
2789
عنوان

کیا انسانی هستید

110 بازدید | 20 پست

درس جامعه خیلی خیلی رو اعصابم اصلا نمیتونم یاد بگیرمش 

چجوری باید درس جامعه رو بخونم کلاس دهمم گند زده این درس به اعصابم 

تست هارو همیشه درست میزنم ولی تشریحی خیلی اعصابم رو خورد میکنه

ساختار کتاب جامعه شناسی و جمله بندی هاش باید عوض بشه.

اگه استاد خوبی داشته باشی میتونه به زبان ساده بهت توضیح بده.

°فقر مطلق °                                                                 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درباره چجوری خوندنش نمی دونم دقیق

ولی این رو بدون عزیزم که جامعه شناسی دهم تا دوازدهم کاملا به هم پیوسته هستن، و باید دهم رو خوب یاد بگیری برای یازدهم و دوازدهم. 

مطالبش مفهومی به هم مرتبطه. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بیشتر ببینید
ساختار کتاب جامعه شناسی و جمله بندی هاش باید عوض بشه.اگه استاد خوبی داشته باشی میتونه به زبان ساده ب ...

من کتابکار خیلی سبز دارم اگه از روی اون بخونم اشکال نداره؟

اون خیلی مرتب با جدول توضیح داده میخونم متوجه میشم و برام راحته 

ولی همش می‌ترسم کتاب خیلی سبز با کتاب درسی فرق کنه مثلا یه نکته ای رو جا انداخته باشه 

درباره چجوری خوندنش نمی دونم دقیقولی این رو بدون عزیزم که جامعه شناسی دهم تا دوازدهم کاملا به هم پیو ...

ولی همش می‌ترسم کتاب خیلی سبز با کتاب درسی فرق کنه مثلا یه نکته ای رو جا انداخته باشه

من کتابکار خیلی سبز دارم اگه از روی اون بخونم اشکال نداره؟اون خیلی مرتب با جدول توضیح داده میخونم مت ...

نه یکی هستش.

°فقر مطلق °                                                                 

جامعه آسون ترین درسه دو دور متن کتاب رو بخون کامل ، بار سوم از متن روی برگه سوال طرح کن واسه خودت ، ...

جامعه آسون ترین درسه دو دور متن کتاب رو بخون کامل ، بار سوم از متن روی برگه سوال طرح کن واسه خودت ، ...

دبیرم سوالاتش سخته همش می‌ترسم سوالای دبیدم رو نتونم جواب بدم واسه همین خیلی استرس دارم و هر چی میخونم هیچی نمیفهمم

من کتابکار خیلی سبز دارم اگه از روی اون بخونم اشکال نداره؟اون خیلی مرتب با جدول توضیح داده میخونم مت ...

معمولا خیلی سبز جامع گفته مطالب رو

فکر نمی کنم چیزی کمتر از کتاب داشته باشه. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بیشتر ببینید