2777
2789
عنوان

مامانم تا حد مرگ کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1558 بازدید | 99 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا اعصاب مادرتو آروم کنه

اگه میتونی یه کار پیدا کن، خودتو مشغول کن کمتر ببینیش

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 کاربری دست دونفره 👩🏼👩🏻

بیشتر ببینید
سرم درد میکنه موهامو کند

درکت میکنم عزیزم میفهممت 

منم قربانی هستم مثله شما از اون موقع 24 سال میگذره که مامانم کتکم زد مثه شما یا بدتر من خودمو خیس میکردم  الان خودم مادرم ولی تنبیه هم نگاهمه 

چون بهش میگم تو کارای داییم و زنداییم دخالت نکن چون بهش میگم دوست ندارم سیزده بدر بیام تو جمع خانواد ...

من حق رو به شما میدم متاسفانه مادرتون مشخصه ادم فتنه گری هستن

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

چون بهش میگم تو کارای داییم و زنداییم دخالت نکن چون بهش میگم دوست ندارم سیزده بدر بیام تو جمع خانواد ...

آخی ،الهی بگردم ،آخه مامان اسی این دختر گناه نداره که کتکش میزنی ،چطور دلت میاد روی دختر گلت دست دراز کنی،واقعا درکش نمیکنم.اسی جون بیا بغلم دختر گلم