2777
2789
عنوان

تریاک خیلی خطرناکه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 51 پست

ممکنه اوردوز کنه

ممکنه بره سراغ مواد مخدر صنعتی

ممکنه ناخالصی داشته باشه باعث مسمومیت شدید شه

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خطرش مثل مواد مخدر صنعتی نیست ولی ترکش هم سخته

ترک کردنش سخته و بدن درد داره 

ترک صنعتی ها درد نداره فقط بی قراری و وسوسه شدن و توهم داره

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
بیشتر ببینید
برو بابا

تو باید بری جناب اشتباه نکن😂

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید
ممکنه اوردوز کنهممکنه بره سراغ مواد مخدر صنعتیممکنه ناخالصی داشته باشه باعث مسمومیت شدید شه

نه نه مطمئنم فقط تریاکه

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

من دلیلی برا رفتن ندارم

خودت روت میشه توی سایتی که خانما مشکلات زنانه شونو به اشتراک میزارن برای دریافت کمک، باشی؟ اگه آره که دیگه معلومه هدفت

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید
ترک کردنش سخته و بدن درد داره ترک صنعتی ها درد نداره فقط بی قراری و وسوسه شدن و توهم داره

سلام خدمت شما، بله ترک تریاک درد و خماری داری مگر اینکه با استفاده از دارو های گیاهی بتونیم ترشح هورمون اندروفین مناسب کنیم که درد و خماری خیلی خیلی خیلی کم میشه

خطرش مثل مواد مخدر صنعتی نیست ولی ترکش هم سخته

درسته چون پایه گیاهی داره عوارضش کمتر از مخدر صنعیه ولی ترکش همراه با درد و خماری و بدن درده، مگر اینکه از دارو های گیاهی مناسبی برای درمان استفاده بشه