2777
2789
چه جاهایی خوبه بریم؟جای دیدنی بوشهر کجاهاست

دریااااااااا دریاااااااااااا 

ساحل ریشهر

دلوار ساحلش

بازارسنتی صفا کلا بازارش قشنگه  فیسلایس وکُنار بخرید

رستوران قوام

چرخ وفلک😃😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دریااااااااا دریاااااااااااا ساحل ریشهردلوار ساحلشبازارسنتی صفا کلا بازارش قشنگه فیسلایس وکُنار بخر ...

عاشق اهنگای بوشهری و خیام خوانی هاشون هستم

کجاها برم قشنگتره؟

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

بافت قدیم، عمارت دهدشتی، موزه مردم شناسی، عمارت طبیب، گورستان لنج ها، نخلستان آبپخش، این ها در بوشهر و اطراف بوشهرن اما

سیراف و عسلویه خیلی جاهای قشنگ تری دارن  خود بوشهر زیاد چیزی نداره معمولا مکان های تاریخی بسته است فقط دهدشتی که همیشه بازه

بافت قدیم، عمارت دهدشتی، موزه مردم شناسی، عمارت طبیب، گورستان لنج ها، نخلستان آبپخش، این ها در بوشهر ...

ممنونم

کی خوبه واسه اومدن؟

دریای ریشهر قشنگه

همین کافه رئیسعلی دلواری یک کوچه جلوش هست انگار حالت قهوه خونه داره دوستش دارم همیشه با دوستم میرفتم

توی خیابون ساحلی کنار دریا آلاچیق هس اونجا رو دوس دارم

دریا پارک دانشجو خوبه

شهر بازی شهر افتاب بزرگترین چرخ و فلک رو داره رو به دریاس   توی ۲۰ متری دواس شهربازی سرپوشیده لیان هست اگه بچه دارین 

من چند سال بود بوشهر نیومده بودم حتی عید ها هم خوابگاه میموندم ولی اینا همیشه بودن و همیشه دوستشون داشتم

مخصوصا خیابون ساحلی اگر از مرکز شهر میخواید برید جای دیگه تردد کنید  از خیابون ساحلی برید

رستوران میداف خوبه

غذای خونگی سحرو هم خوبه تو اینستا سرچ کنید

چند روز پیش یک فروشگاه رفتم مطاف چیزای شیکی داشت همه چیز داشت میتونید برید برای دوستام خرید کردم دریا لیان هست که فک نکنم زیاد شلوغ باشه غروب خورشید خیلی قشنگه

کافه حمو چند روز پیش رفتم خوب بود

کافه شعر هم رفتم تو امامزاده

بافت قدیم هم سر بزنید خیلی قشنگه

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!
دریای ریشهر قشنگههمین کافه رئیسعلی دلواری یک کوچه جلوش هست انگار حالت قهوه خونه داره دوستش دارم همیش ...

عمارت خلیج فارسو گلدشتی هم سر بزنید حتما توی بافت قدیم و ایناس روز برید

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!
تعطیلات عید امکانات خوبه اما خیلی شلوغ حتی الان راه شیراز به بوشهر هم ترافیکه اما اسفند هم خلوت تره ...

اره چون خودمم شیرازم

ممنونم ازتون

دریای ریشهر قشنگههمین کافه رئیسعلی دلواری یک کوچه جلوش هست انگار حالت قهوه خونه داره دوستش دارم همیش ...

خیلی خیلی ممنونم

لطف کردید🤍🤍🤍