2777
2789
خب شما دنبال بهونه ای،🤣

کاش از موی گربه ای که الان از رولباسم برداشتم عکس میگرفتم میفرستادم واست .. دوماه پیش بود اینجا هرروز دارم موی گربه جمع میکنم خودمم نمیدونم چجوریییییی

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا خیلی حدیث و روایت داریم گربه جزو حیوانات بهشتیه حتی گفتن کسی گربه داشته باشه افسردگی نمیگیره

عزیزم من فکر کنم استباه رو شما ریپلی کردم😁

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بیشتر ببینید
رک بگو دیگه من معنی دوستی این طوری نمیدونم واقعا. آدم که با دوستش رودربایستی نداره

فکر کنم منظورمو بد رسوندم اصلا گربشو نمیاره اینجا 

خودش ک میاد بعد که میره کلی مو هم به لباسامون چسبیده هم به پتو وبالشتا اون روز بعد نمازش شوهرم ب لباسش چسبیده بود موی گربه اخه هم بلنده هم سفید وضخیم شوهرم حالش بد شد اون ازگربه هاام بدش میاد گفت چ وضعیه  

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

فدات شممم.خوبم .هستم .خیلی شلوغ و گرفتار بودم

رمزمون هنوز حاشیه تو سایت درست میکنه ها😂😂

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بیشتر ببینید
همونجور که اونا دوست دارن گربه توی سرو صورتشون بپلکه تو هم حق داری دوس نداشته باشی.این قضیه بدیهی نی ...

فکر کنم منظورمو بد رسوندم اصلا گربشو نمیاره اینجا 

خودش ک میاد بعد که میره کلی مو هم به لباسامون چسبیده هم به پتو وبالشتا اون روز بعد نمازش شوهرم ب لباسش چسبیده بود موی گربه اخه هم بلنده هم سفید وضخیم شوهرم حالش بد شد اون ازگربه هاام بدش میاد گفت چ وضعیه  

فکر کنم منظورمو بد رسوندم اصلا گربشو نمیاره اینجا خودش ک میاد بعد که میره کلی مو هم به لباسامون چسبی ...

وای اسی،یبار این کامنتو‌گذاشتی بقیه میخونن دیگه،نذار،سرگیجه گرفتم

•  از بین رفتن یکی از شرایطی که باید در حال نماز رعایت گردد، مانند رعایت حداقل پوشش واجب یا غصبی نبودن مکان نمازگزار
  • رخ دادن اتفاقی که باعث باطل شدن وضو گردد
  • پشت به قبله نماز خواندن
  • تکلم و حرف زدن
  • دست بسته نماز خواندن مانند عملی که برخی از فرق اسلامی انجام میدهند
  • آمین گفتن پس از حمد
  • گریه کردن
  • خندیدن
  • انجام عملی که حالت نماز را به هم بزند مثل کف زدن، پریدن به هوا و …
  • خوردن یا آشامیدن
  • شک هایی که باعث باطل شدن نماز میشود
  • کم یا زیاد شدن هر یک از ارکان نماز
پیامبرتوصیه کرده به داشتن چندحیوان یکیش گربه ست حتی باعث برکت میشه همین الان با سرچ ساده میشه فهمید

من رو اون خانم که گفتم فتوا الکی نده ریپلی کردم

رو شما نمیدونم چرا ریپلی شد😂😭

بیشتر ببینید