2777
2789

کسی که زندگی منو خراب کرد مادرم بود متنفرم ازش حلالش هم نمیکنم. لعنت به زندگی ای که کردم. رشتم رو اصلا دوس ندارم مادرم باعث شد برم اون رشته خواهشا نگید چیه 

دلم میخواد برم مهندسی کامپیوتر بخونم برا مهاجرت هم عالیه حالا مادرمم گیر داده که یالا برو ادامه ی اون رشته رو بخونم بقران منم اصلا علاقه ندارم اسم اون رشته که میاد میخوام گریه کنم و بالا بیارم انقد از اون رشته متنفرم حس خیلی خیلی بدی به اون رشته دارم توروخدا بگید چی کنم من اصلا دلم نمیخواد ادامش بدم حتی الان گفتن بیا مدرک لیسانس رو بگیر نرفتم بگیرم چون یک درصد هم علاقه ندارم مدرکه بمونه سرشون برا خودشون. میخوام برم رشته مهندسی کامپیوتر از اول بخونم اینا نمیزارن توروخدا بگید من چکار کنم؟؟؟؟میخوام برم شهر دیگه مهندسی کامپیوتر بخونم چون از شهرمون بدم میاد. نمیخوام اون رشته رو ادامه‌ بدم اصلاااا 

نی نی سایت لطفا زود منتشر کن مرسی 😭

من می‌خوام کارمو عوض کنم نمیزارن

اعتقاد دارم که خدا ناظر دنیای مجازی هم هست برا همین دوست ندارم تو مجازی غیبت کنم دل کسی رو بشکنم و قضاوت نا به جا  کنم و البته اعتقاد دارم انرژی دعای دوستان مجازی هم تاثیر داره پس هم شما می‌خوام دعا کنید برام و هم خودم برای حاجت شما دعا میکنم ❤️                                                              بدهکار امام حسینم ولی خیلی پر رو هستم و هنوز ازش میخوام کمکم کنه 💚💚💚💚💚  

بیشتر ببینید