2777
2789
عنوان

شوهر بی مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 40 پست

اگه بخوای تو ایتا یه کانال بهت معرفی کنم به من خیلی کمک کرد تو این زمینه

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش زود عید تموم شده بره سر کار

خب شاید اونجوری که میخواد نیستی

مثلا حرف زدنت پوششت ظاهرت

البته نباید دنبال ایراد تو زن بود همش اما میگم اگر ایده آلی براش و بازم بی توحه بهت هست پس مشکل از خصلت ذاتیشه.

رفتارش با هگه اینطوره یا فقط با شما؟

کاش زندگی یه جوری بود می‌تونستی واسه چند لحظه برگردی به دوران مجردی یا ببینی زندگیه بقیه چه شکلیه 

هیچ خبری نیست بیرون 

نی نی سایت رو ندیدی ؟؟ همه دارن مینالن‌ وای شوهرم بده وای مادر شوهرم فلانه وای شوهرم اذیتم می‌کنه 

وای شوهرم کجه وای شوهرم اینجوریه 

هیشکی راضی نیست یه سهم خودش 

و فکر میکنن اگه طلاق بگیرن و دوباره ازدواج کنن اون موقع انتخاب بهتری انجام میدن 

بقران نصف طلاقای نی نی سایت ازدواج دومن 

چرا ؟ 

چون آقا طبیعت دنیا همینه هیشکی کامل نیست نه تو کاملی نه شوهرت شما اومدید با هم مچ بشید خب اگه من همه چیم به یکی دیگه میخورد که زندگی به درد نمی‌خورد همه چی تکراری میشد 

ولی همین اختلاف نظرا همین طرز تفکر متفاوتا همین کارای متفاوت همهههه چی که فرق داره اینا زندگیه رو خوشگل می‌کنه 

ولی همه نشستیم داریم زندگیه خودمونو با چهار نفر دیگه مقایسه میکنیم که وای اونا چقدر خوبن 

توام خوبی 

شماهم خوبید ولی الان حست بده 

یه زن و شوهر ببینی دارن با هم میخندن حسودی می‌کنی 

یه خنده‌ی ساده 

دو نفر رو ببینی کافه نشستن حسودی می‌کنی 

چی بگم انشالله که حل بشه مشکلت 

بهش بگو چرا اینطوریهی مدت بهش محبت کن سعی کن زیادی خوشحالش کنیببین چی میشه

مردی ک گربه صفت باشه هر محبتی هم کنی جواب نمیگیری مثل شوهر خودم اما مردی مثل شوهر خواهرم با کوچکترین کار خواهرم محبت شو نشون میده همیشه پشت خواهرمم بوده اما من با تمام محبت هام در نقطه از نقطه زندگیم بازم پشت سرم ب همه میگه زن خوبی نیست غرغر میکنه یکسره یک دقه فکر نمی کنه زنی ک اونقدر صبور و مهربون بوده چی ب سرش اومده

الان داماد ما موقع مهمونی خودش تنهایی پذیرایی می‌کنه ولی من از دل خواهرم خبر دارم.به ظاهر نگاه نکن آ ...

شوهر منم تو مهمونیام پذیرایی میکنه ولی بقول تو  از دلم بپرس چه خبره 

نامزد منم یه مدته اینجوری شده. قبلا نبود. بنظرت موضوع مهمیهه ک بخاطرش بهم بزنم؟

خیلی مهمه منه گردن شکسته همینجوری بود تو دوران دوستی و عقد و عروسی ولی همینجوری ادامه دادم آخر سر طاقت نیاوردم با ی بچه بعد از 11سال و نیم ازش طلاق گرفتم تو بی عقلی منو امسال منو نکن 

اینا بدتر میشن ب مرور ولی بهتر نمیشن

خیلی مهمه منه گردن شکسته همینجوری بود تو دوران دوستی و عقد و عروسی ولی همینجوری ادامه دادم آخر سر طا ...

عزیزم... ایشالا به شکل بهتری برات جبران بشه. 

آخه بهم میگه نه من عوض میشم تغییر میکنم دوباره آدم قبلی میشم الان استرس ازدواج گرفتم‌