2777
2789
عنوان

چرا مردا خودشون هر غلطی میکنن اشکال نداره ولی واسه زنشون عیب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 62 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شب بری بچرخی تا صب مشکلی نیس؟ خوشبحالت

خودم اهل اینکارا نیستم

اگه هم کارمون طول بکشه

اعتماد داره

در ضمن برای اقایون هم صادقه

همه ی مردای ما ، ساعت ۱۱ ، نهایتا ۱۲ خونه ان

هیچ رفیق صمیمی هم ندارن

همکار دارن ولی رفیق نه

چون اون مرد می‌دونه خودش داره فساد و هوس بازی می کنه با زن های مردم ، میگه مردای دیگه با زنای خودش ه ...

درسته.

چون دید مردها به فضای مجازی و بیرون رفتن و رابطه داشتن و ....فرق میکنه با دید خانم ها.

همین دیشب به شوهرم گفتم خیلی زندگیارو خیانت افتاده توش چون شوهره مهرومحبت نداشته و میرفته موقع خواب میومده طرف هم میدونسته شوهرش حالاحالاها خونه نمیاد مرد میاورده خونه 

یا خیلیهارو ازرو دشمنی اسم دراوردن و اسمه چسبیده اومده بهش چون مردش مرد خونه داری نبوده 

جای یللی تللی بشین خونت 

خب تحمل نکنید

با این جور مردها در ارتباط نباشید

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

خوشبحالتون پس مال منه نمیذاره راحت بچرخم .شاید بخوام شب برم خونه دوستم تا صب نیام

نه دیگه ما از این مدلی ها هم نیستیم راستش ،با دوستام بیرون میرم ولی شب خونش بخوابم نه ،چه مجرد بودم چه الان 

همسرم شب خونه رفیق نمیمونه