2777
2789
عنوان

چقدر هما تو پایتخت نچسب شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2928 بازدید | 114 پست
زن بر علیه زنحتما میخوای نقی تورو دوس داشته باشه

چقدر گاردمیگیرین خوب یه فیلمه دیگه

ماهم داریم نظرمونو میگیم این چه حرفیه شما میزنی 

نقش این خانم طوریه که مثل سگ فقط پاچه میگیره اخمو عصبیه کی همچین ادمیو دوس داره

آره من موندم حالا اندامم خوب کنم یا صورتمو قشنگ. نگه دارمدوس دارم لاغر شم آنا صورتم همین بمونه چیکار ...

اون یهویی با عمل لاغر شد 

اگه با ورزش باشه اینطوری نمیشه 

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

علاوه بر ظاهرش ، توی شخصیت و رفتارش تغییر ایجاد کردن که انگار  کمی افسرده و منزوی و کمی دل نگران تر شده.

که به نظر من نقش رو طبیعی تر کرده ... رفتار ماها مثل ۵ سال پیشمون هست؟ نه!.پس منطقی هست که مثلا فشار اقتصادی ، جامعه ، بزرگ شدن بچه مشکلات و... هم روی شخصیت هما تاثیر گذاشته باشه مثل همه اطرافیان ما.

《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بیشتر ببینید
نه... به نظرم در صورتی که صورت افتاده و زشت میشه که ورزش کنارش نباشه و تو زمان کم لاغر کنی ولی وقتی ...

جدی میگی؟ 

ینی من ورزش کنم و کم کم وزن کم کنم صورتم همینجور میمونه؟ 

ببین زیاد نمیخوام کم کنم خودم. نظرم 10 کیلو هست ک باربی میشم اما 5کیلو هم خوبه پیاده روی کنم تو غذامم برنج و ماکارونی کم کنم خوبه؟ 

نه انگار فکرش در گیره یه چیزیه ..دلشوره تو صورتش موج میزنه یا کسی تو اون جا هست دوست نداره باشه

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 
بیشتر ببینید
جدی میگی؟ ینی من ورزش کنم و کم کم وزن کم کنم صورتم همینجور میمونه؟ ببین زیاد نمیخوام کم کنم خودم. نظ ...

عزمزمه من به این اطمینان رسیدم که ورزش تناسب اندام میاره خیالت راحت البته تلاش هم باید کنی

یعنی هر کاری بکنی  یه حرفی هست که در بارت بزنن 

بزارید کنار ای اخلاق رو 

چرا چاقه  چرا لاغره   پیر شده  جوون تر شده  فلان لباسش خوبه اون بهش نمیاد  

نه اینکه این فیلم اینطوری باشه ها نه  تو زندگی روز مره هم همینه 

بابا چتونه؟ بکشین بیرون از پایتخت.یه سریاله قشنگه بشینین چای و تخمه بزارین ببینین دیگه.چرا ماها عادت ...

دقیقا هی فلانی زشته فلانی چرا اینجوری میحرفه ول نمیکنن به جایه اینکه به محتوای فیلم دقت کنن به قیافه ها دقت میکنن 

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

اسلیو کرده رژیم نگرفته عزیزم

اسلیو‌ که کردن یعنی در کنارش رژیم هم داشتن

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                       همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید