2777
2789

اونجاش ک یهو میخندی

... 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخت بود عملت ؟

ن اصلا سخت نیست اصلاا

برا من ک سخت نبود

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
بیشتر ببینید
آره اب دهنت میفته رو صورت طرف 😂

یه معلم بی‌شعور داشتیم موقع حرف زدن میومد تو صورت آدم گوله گوله توف هم از دهنش مینداخت رومون قدشم کوتاه بود ماهم رو نیمکت نشسته بودیم منم ردیف اول کت وسط بودم ویی نکبت بیریخت باهام لج بود ریاضی رو ازم می‌پرسید حالا معادله ای ک باید با ماشین حساب و حداقل 5دقیقه زمان گذاشت منو می‌برد پای تخته میگفت حفظی باید بگی حالا یه سوال من مشکل داشتم نمیدش بخونم آنا سال بعدش جوریه با نمره اول مدرسه شدنم زدن تو. دهنش خودش اومده بود تو کلاس تعریفمو می‌کرد میگفت فک. میکردم دانش آموز تنبلی هستی آنا امسال نمره اولی گفتم پارسال مشکل داشتم نمیشد بخونم

😂مشکل اینجاس نمیدونم چیه

😂

یه تیوبه میذارن تو سوراخای بینی ک قرینه در بیاد و اینک بعد عمل مشکل تنفسی نداشته باشی

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
بیشتر ببینید