2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی بیاین مشورت بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 19 پست
اخه بچه ی اولم به دنیا اومد سه ماه افسردگی و خستگی تو تنم بود بعد اون سرپا شدم الان با دوتا بچه کوچی ...

اره حتما نباید خودت همه کار ها رو بکنی که تو نیتش رو داشتی اگه هم سخته مهمون داری کنی میتونی به جاش همون روز غذا بپزی بدی به پرورشگاه ها چون بچه ات هم به دنیا اومده حس خوبی میده

اره حتما نباید خودت همه کار ها رو بکنی که تو نیتش رو داشتی اگه هم سخته مهمون داری کنی میتونی به جاش ...

نه نمیخام نذرم عوض بشه همون روضه مد نظرمه ، ممنون از نظرت 🌸

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وقتی خونه تون روضه میگیری کلی برکت میادو بلا میره

میتونی درحد توانت بگیری و مهمون کمتر دعوت کنی و غذاتم کسی کمک کنه اشکالی نداره. حتی با ده نفرم ادا میشه. خدا در حد توان از بنده هاش توقع داره، نه بیشتر

التماس دعا داریم عزیزم 

سلام عزیزم 

دقیقا روزی که نذر داری روضه بگیر

دوستم شهادت حضرت زهرا هرسال روضه داشت امسال به خاطر کثیف بودن فرشاش و مراسم ختم اقوام به جاش سه روز وفات حضرت زینب سلام الله علیها روضه گرفت

ولی یه خوابی دید که متوجه شد کارش ناقص بوده و مقبول نشده. 

وقتی خونه تون روضه میگیری کلی برکت میادو بلا میرهمیتونی درحد توانت بگیری و مهمون کمتر دعوت کنی و غذا ...

ممنون عزیزم محتاجیم به دعا

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

بیشتر ببینید