من ۵صفر هرسال نذر دارم روضه حضرت رقیه بگیرم پارسال گرفتم، اما امسال دو هفته قبلش بچه م به دنیا میاد سزارینم و نمیتونم کار کنم دوستم ندارم بقیه انجام بدن ینی کمک عیب نداره ولی میخام خودم هم یه کاری کنم غذا بپزم و وسیله بخرم و اینا، حالا به نظرتون توی محرم قبل دنیا اومدن بچه روضه بگیرم بهتره یا به جاش تولد حضرت رقیه که ماه شعبان هست که اون موقع بچم یکم بزرگتره راحت تره
کدوم بهتره؟
عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون
اخه بچه ی اولم به دنیا اومد سه ماه افسردگی و خستگی تو تنم بود بعد اون سرپا شدم الان با دوتا بچه کوچی ...
اره حتما نباید خودت همه کار ها رو بکنی که تو نیتش رو داشتی اگه هم سخته مهمون داری کنی میتونی به جاش همون روز غذا بپزی بدی به پرورشگاه ها چون بچه ات هم به دنیا اومده حس خوبی میده
اره حتما نباید خودت همه کار ها رو بکنی که تو نیتش رو داشتی اگه هم سخته مهمون داری کنی میتونی به جاش ...
نه نمیخام نذرم عوض بشه همون روضه مد نظرمه ، ممنون از نظرت 🌸
عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میتونی درحد توانت بگیری و مهمون کمتر دعوت کنی و غذاتم کسی کمک کنه اشکالی نداره. حتی با ده نفرم ادا میشه. خدا در حد توان از بنده هاش توقع داره، نه بیشتر
وقتی خونه تون روضه میگیری کلی برکت میادو بلا میرهمیتونی درحد توانت بگیری و مهمون کمتر دعوت کنی و غذا ...
ممنون عزیزم محتاجیم به دعا