2777
2789
عنوان

نقاط ریز سیاه روی بینی چین

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 69 پست
باید تخلیه بشه . چسب بینی لانبنا خوبه .حتما صورتت رو خوب پاک کن با میسلار و شوینده و تونر چون اینا ا ...

چسب بینی لانبنا چنده ؟ از کجا بخرم ؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منافذ که آلودگی جذب کرده

چی کار میشه کرد ؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

همین روشور بزن به دوستت چند دقیقه صبر کن خیلی واس پوست خوبه

چند بار در هفته ؟

باید تخلیه کنی 

ولی باز درمیاد اما خیلی کمتر میشه بعدش باید مراقبت کنی که هی آلودگی نگیره

از پیلینگ یا میکرودرم استفاده کن

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
نه بد نیسهر روز که نمیکشی

چند بار در هفته ؟

مال من انگار موی خیلی ریزه. ماسک سفیده زدم کامل برداشته شد. یا اصلاح با وکس، ماسک زغال هم خوب بود برام. الان خیلی کم شده و محو

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
من یه بار استفاده کردم بعد حموم فایده نداشت

شاید جنسش خوب نبوده من واسه پسرم زدم عالی بود بینیش انقدر سفید شد

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
باید تخلیه کنی ولی باز درمیاد اما خیلی کمتر میشه بعدش باید مراقبت کنی که هی آلودگی نگیرهاز پیلینگ یا ...

اینا چین ؟ میکرودرم رو شنیدم ؟ دستگاهه ؟ 

چجوری تخلیه کنم 

عزیزم من ماسک سفیده تخم مرغ، زردچوبه، گلاب درست میکنم 

یه لایه میزنم دستمال کاغذی میذارم بعد یه لایه دیکه از روی دستمال کاغذی میذارم

باید بمونه تا کامل خشک بشه بعد میکنم همه اونا سر سیاه ها تمیز میشه قبل حمام بزن که خیلی عالی میشه، بعد حمام هم آبرسان، مرطوب کننده حتما بزن