2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

البته وا رفتن یا نرفتن بیشتر بستگی به خود کوفته ات داره. نه در رو باز یا بسته گذاشتن. 

طرفدار حق و عقلانیت.     🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵صلوات جلیل ختم بفرمایید. 🩵🌹
چقدر اشپزی فوت و فن داره 😭🥴

من هر موقع آشپزی می کنم سعی می کنم خودم منطقی بهش فکر کنم. مثلا کوفته... در چه صورت وا نمیره؟ در صورتی که یه لایه نسبتا محکم روی کوفته تشکیل شده باشه. خب من اگه در قابلمه رو بزارم. بخار بهش میپیچه و نرم میشه پس وا میره. پس اول اجازه میدیم یکم کوفته ها در معرض هوا باشن.کوفته ریزه رو هم برای این سرخ میکنن بعضی ها. در راستای تشکیل همون لایه سفت روی کوفته. به نظرم آشپزی بیشتر تمرین کردنیه.ادم هر بار خودش یه چیزی کشف میکنه. 

طرفدار حق و عقلانیت.     🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵صلوات جلیل ختم بفرمایید. 🩵🌹

منم دیشب واسه اولین بار درست کردم😂 

البته آماده تو فریزر بود فقط گذاشتم تو سسش بپزه

اولش تا آب جوش بیاد ده دقیقه ای درش باز بود بعد دیگه شعله رو کم کردم درشم گذاشتم پخت 

وا نرفت اصلا به نظرم به خود جنس کوفته بستگی داره این خیلی سفت بود مثلا 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
بیشتر ببینید