2777
2789

یعنی یه پسر چه ویژگی هایی از نظر شما داشته باشه جذابه ؟؟؟؟

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

قد بلند و هیکل متناسب. انگشتای کشیده و رگ دار

از لحاظ باطنی: لوده و بی تربیت نباشه.

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩 کاربری قبلی: 1400/09/03

بیشتر ببینید
ظاهری؟

ظاهری اخلاقی هرچی .

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

شخصیتش 

و صداقتش 

و دوستم داشته باشه همین

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

ظاهری:ته ریش، وزن متعادل، خوش پوش و خوش بو

اخلاقی و شخصیتی: مهربون، خسیس نباشه، اروم صحبت کنه، مسخره نکنه، بهت احترام بزاره، اهل مطالعه باشه و اطلاعات عمومی بالایی داشته باشه، نگاه بالا به پایین نداشته باشه، باایمان و باخدا باشه، دوست جنس مخالف نداشته باشه، سیگاری و الکلی و معتاد هم نباشه

کراشممممم😍🤣

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت/که گناه دگران برتو نخواهند نوشت*** من اگر نیکم اگر بد تو برو خودرا باش/هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت (حافظ)

مثل این احمقا پیامو دیر سین نزنه عمدا که نشون بده سرش شلوغه و وقت نداره

ببین با یکی دوست بودم

هزار مدل زبون میریخت و کلللی خوب حرف میزد 

اما چسی میومد و پیاممو هر ۴ روز یبار جواب میداد

با اینکه میدونستم انلاین میشه و تو مجازی فعاله

منم قیدشو زدم

هر چقدرم خوب باشه، اصلا و ابدا از شخصیتم و غرورم مهمتر نیست

با سواد و با شخصیت باشه، تحصیلات داشته باشه 

ظاهری هم به دل بشینه

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿