2777
2789

مسافریم اسکان چادریم میخوایم بریم ی امام زاده ای ب اب و حموم دسترسی ندارم چیکار کنم تیمم قبوله

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
بیشتر ببینید

زمانی که آب نباشه و اگه نماز نخونیم قضا میشه و تا آخر وقت هم به آب دسترسی نداریم
میشه به جای وضو تیمم کرد.
وقتی هم آب برامون ضرر داره باز میشه به جای وضو تیمم کرد.
برای تیمم به جای غسل هم فکر کنم همین باشه.
دوستانم رو تگ میکنم بیان راهنمایی کنن.

@ظهور313  
@مینای_بهاری   سلام. میخواستم بپرسم سؤال استارتر رو درست جواب دادم؟‍

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بیشتر ببینید
زمانی که آب نباشه و اگه نماز نخونیم قضا میشه و تا آخر وقت هم به آب دسترسی نداریممیشه به جای وضو تیمم ...

مننونم‌ازتون

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اولا امام زاده غسل و وضو نمیخواد

دوما همون خدایی که دستور غسل داده خودش دستور تیمم داده مگه بگی خدا  اداب دینو بلد نبوده

بزن نت

غسل در قران

وضو در قران

کامل متوجه میشی

چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم

زمانی که آب نباشه و اگه نماز نخونیم قضا میشه و تا آخر وقت هم به آب دسترسی نداریممیشه به جای وضو تیمم ...

یک اصلی هست در شرع به نام

ضیق وقت

زمانی که فرصت برای وضو یا غسل نداریم و نماز قضا میشه باید تیمم کنیم و درسته

بعدش غسل میکنیم برای نماز وعده بعدی

چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم