2777
2789
عنوان

بهم گفت دبی رفتی 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 40 پست

منم دیده بودم تو جم بیست بیست و پنج سال جنگ با آب

ولی کلا دارم میگم

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!چون از پست‌هام حق می‌باره، اون‌هارو با رنگ طلایی می‌نویسم!

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اینکه همیشه حرفش بوده و خودشم بوده میگم چیز جدیدی نیست که به ۲۰۲۵ ربط داشته باشه

کمبود بارش ها و تغییر اقلیم تقریبا تو کل جهان اتفاق افتاده و یه روزی هممون قراره تاثیرشو تو زندگیامون ببینیم هرچند تو کشورمون همین الانشم داریم میبینم پس چه بهتره که به همدیگه یادآوری کنیم و آب رو اسراف نکنیم 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
کمبود بارش ها و تغییر اقلیم تقریبا تو کل جهان اتفاق افتاده و یه روزی هممون قراره تاثیرشو تو زندگیامو ...

بله یکی از دلایلش گرمای جهانی هست، کندن چاه زیرزمینی و...

بالاخره که بله

موافقم

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!چون از پست‌هام حق می‌باره، اون‌هارو با رنگ طلایی می‌نویسم!

بیشتر ببینید
بله یکی از دلایلش گرمای جهانی هستبالاخره که بلهموافقم

❤️🙏

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
تازه به دوران رسیده ها همش درگیر پز دادن و نمایشند وگرنه دبی نرفتی خنده نداره

واقعا نمیخوام اغراق  کنم اما اصلا سفر برای اینه حالت خوب بشه و واقعا از نظر من خیلی فرقی نمیکنه به کجا حتی شده به طبیعت و جنگل و جاهای دیدنی شهر خودتم ختم بشه و بتونه حالت رو خوب کنه عالیه 

من اصلا بابت اینکه به کجا نرفتم ناراحت نیستم 

رفتارش که فکر می‌کرد خیلی با شخصیت و همه چی تمومه و داره با یک سطح پایینی صحبت میکنه 

اذیت کننده بود 

منم همیشه میگم فلان کتاب رو خوندی یا فلان فیلم!!! بعد هیچکس ندیده و نخونده و هیچ حرفی باهاشون ندارم

وقتی در باب سفرهاش حرف میزد من فقط با یک لبخند گوش میکردم چون واقعا برای جذابیتی نداشت که هی بپرس خب بیشتر بگو و فلان 

فقط ساکت بودم و گوش میکردم 

فقط خواستم به شخصیتش احترام بزارم 

وگرنه منم می تونستم بگم فلانی موضوع بحث برام جذاب نیست 

ولی بهش احترام گذاشتم که اشتباه کردم 

واقعا نمیخوام اغراق کنم اما اصلا سفر برای اینه حالت خوب بشه و واقعا از نظر من خیلی فرقی نمیکنه به ک ...

میدونم چی میگی 

شما چون کتاب میخونی و فیلم میبینی به این شعور و درک رسیدی 

اما خیلی ها چون اولویت و علاقه خودشون سفر هست چنین درکی ندارن 

منم اطرافم دارم متاسفانه 

دختر داییم همه جا رفته آفریقا مالزی ترکیه ارمنستان عمان دبی 

ترکیه و دبی و عمان هم که هر سال 

بعد چند تا رفیق مث خودشون هم پیدا کرده دیگه خیلی با ما وقت نمیذارن 

منم همین حس شما رو گرفتم ازشون که سفر که واسه من مهم نیست چرا برخوردشون داره به من این رو القا میکنه که من سطح پایینم ؟ در حالیکه من متوسط هستم 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...