2777
2789
عنوان

بهم گفت دبی رفتی 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 40 پست
وقتی در باب سفرهاش حرف میزد من فقط با یک لبخند گوش میکردم چون واقعا برای جذابیتی نداشت که هی بپرس خب ...

خب ممکنه حس کرده داری مسخره اش می‌کنی! بهتر بود می‌پرسیدی چی خوردی غذاهاشون چطور بود؟! هزینه هاتون چقدر شد...بیشتر به عنوان اشتراک در تجربه بهش نگاه میکردی..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونم چی میگی شما چون کتاب میخونی و فیلم میبینی به این شعور و درک رسیدی اما خیلی ها چون اولویت و عل ...

کاملا درکتون می‌کنم به هر حال امیدوارم با آدم هایی مثل خودمون بیشتر برخورد کنیم …

البته من آدم هایی که بهم حس ناکافی بودن میدن رو همیشه از زندگیم محترمانه حذف می‌کنم واقعا هم برام اهمیتی نداره که چقدر بهم نزدیکن 

اما با این خانواده تا حالا برخورد این چنین نداشتم و حالا که کلا حذف شدن و قطعا دیگه باهاشون ملاقات نمیکنم اما فقط اثر حرفش و رفتارش مدتی ذهنم رو درگیر کرده بود که ترجیح دادم اینجا بیانش کنم 

شاید از ذهنم رفت 

خب ممکنه حس کرده داری مسخره اش می‌کنی! بهتر بود می‌پرسیدی چی خوردی غذاهاشون چطور بود؟! هزینه هاتون چ ...

نه خب نگاهم جوری نبود که بخوام مسخره کنم 

بعد زندگیشون رو از ۱۰۰ متری کسی ببینه متوجه میشه این سفر ها رو به راحتی میتونن برن 

اما من متاسفانه نمیتونم موضوع هایی که برام جذابیتی نداره رو همراهی کنم 

مخصوصا وقتی گوینده با حالت دوستانه بیان نمیکنه با غرور و تکبر دربارش حرف میزنه 

نه خب نگاهم جوری نبود که بخوام مسخره کنم بعد زندگیشون رو از ۱۰۰ متری کسی ببینه متوجه میشه این سفر ها ...

آره اما خب مدیریت این مکالمه ها هم یه مهارته! چون بعدش حس بدش بیشتر برای خودت میمونه...خوب بود وانمود میکردی برات جالبه

آره اما خب مدیریت این مکالمه ها هم یه مهارته! چون بعدش حس بدش بیشتر برای خودت میمونه...خوب بود وانمو ...

نمی‌دونم شاید ولی خب از این به بعد اگه برام پیش اومد از پیشنهاد شما استفاده می‌کنم ♥️