2777
2789
عنوان

دیشب برای اولین بار به برادرم افتخار کردم😂❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 3692 بازدید | 166 پست
سلام عزیزم توی نت سرچ کن "دانلود chat gpt" از گوگل پلی دانلود کن با ایمیل وارد شو البته بگما اینجور ...

عکسشم اینه

سرتو بگیر بالا بگیر ببین سرتو بگیر بالا با افتخار وقتشه که یه level  بری بالا ☝🏻 سرتو بگیر بالا که قاطی بشی با  ماه 🌙

من گوشیم پوکوC75 نمیدونم چرا روش نصب نمیشه هی

دانلودش با vpn هست اما موقع استفاده به vpn نیازی نیست

نمیدونم والا

دوستان دیگه م هم نمیتونن نصب کنن

نمیدونم چرا

سرتو بگیر بالا بگیر ببین سرتو بگیر بالا با افتخار وقتشه که یه level  بری بالا ☝🏻 سرتو بگیر بالا که قاطی بشی با  ماه 🌙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم امتحان میکنم مرسی فدات شم زحمت افتادی

فدات شم عزیز دلم

کاری نکردم ک

نمیشع اینحا لینک گذاشت

وگرنه برات لینک مستقیم میذاشتم که دانلود کنی

[QUOTE=379695261]سلام عزیزم توی نت سرچ کن "دانلود chat gpt" از گوگل پلی دانلود کن با ایمیل وارد شو ...

قربانت

[QUOTE=379696189][QUOTE=379696124][QUOTE=379695261]سلام عزیزم توی نت سرچ کن "دانلود chat gpt" از گو ...

خیلیا نمیتونن نمیدونم چرا 🥲

دوستان من که شیائومی دارن نمیتونن

ولی سامسونگ و آیفون اوکی بود

[QUOTE=379698797][QUOTE=379697463][QUOTE=379696189][QUOTE=379696124][QUOTE=379695261]سلام عزیزم توی ...

ای بابا😕حیف شد

واقعا اپ خوبیه 

من اصلا با استفاده از این رژیم گرفتم و واقعا وزن کم کردم

خیلی اپ مفیدیه

سلام خانوم خانوماااا😍😍😍خانوم مهندس انقد جات خالی بود ک حد نداره 🤗🤗🤗🥰🥰🥰🥰الهی سایه ت همیشه ب ...

سلااااام عزیز دلممممم

عذر میخوام من چراااا یادم میره😭😭😭😂😂😂

یادم نمیره ها جایی لایک میشم اعلانات زیاد میشه من دیگه ریپلای ها رو یادم میره

من ازتون معذرت میخوام بابت اینکه دیر جواب دادم

قربونتون برم من الهیییییی🥺🫂❤️

فداتون شم من

اره خداروشکر مامان که عالیه اتفاقا بعد از عید هم رفت تهران 

دکترش گفت دیگه خوبه خوبه

منم بعد عید رفتم سونو تخمدان سمت چپ که اگه کیست داره برطرف کنم که چپم هم از دست ندم:)))

دکترم گفت سالمه سالمه اصلا چپیه کیست نداره خداروشکر 

من خودم هم عالیم

فقط گاهیییییییی وقتا خیلی تند تند راه برم و طولانی یکممممم انگار جای عملم درد میگیره خیلی خفیف البته

ممنونم که حواستون بود و حالمونو پرسیدید

خیلی برام ارزشمند بود

خدا رفیقایی مثل شما رو برای من حفظ کنه

نمیدونم پاداش کدوم کارمه که خدا آدمایی مثل شما رو سر راهم قرار میده 

بمونید برام

منم خوبم خدارو شکرررر، هنوزم زدی ضربتی ضربتی نوش کن سرلوحه زندگیمه😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂اصن شعار زندگی باید باشه این

لذتی ک در انتقامه در بخشش نیست 🦖

سلااااام عزیز دلمممممعذر میخوام من چراااا یادم میره😭😭😭😂😂😂یادم نمیره ها جایی لایک میشم اعلانات ...

بهر حال عمل شدی، اروم اروم بهتر میشی ولی باز مراقبت کن،

خوب کردی سونو هم رفتی 👌🏻 

تولدتم مباااااارک گل دختر🥰🥰🤗🤗