خیانت ک هست بهرحال حالا چه طرف بفهمه یا نفهمه مثلا این مردایی ک میرن خیانت میکنن تا وقتی زنش ندونه دیگه اسمش یه چیز دیگست؟بعدشم دیگه هرچقدر ک ظاهرا طرف محبت کنه بالخره از یه جایی گندش درمیاد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی شیاطین انس دارن همینجوری رو زمین قدم میزنن و جنایت میکنن!
(......................این کاربری دیگر فعال نمی باشد،تاپیک آخرم...........................)السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡
شما اگه یه مسیحی معتقد واقعی باشی خیانت رو با بند و تبصره آزاد و قانونی حساب نمیکنی
(......................این کاربری دیگر فعال نمی باشد،تاپیک آخرم...........................)السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡
با احترام بنظر من تاپیک رو ببندید، الان هر چیزی ممکنه گفته بشه.
سلام، متاهل، مهندس، دانشجوی دکتری، روانشناس نیستم، در حد تجربه و مطالعه ام مثل یه دوست خوب مشاوره میدم. لطفا اگر احساس کردید میتونم کمکتون کنم، فقط برای مشورت و همفکری درخواست دوستی بدهید نه هیچ چیز دیگه ای. ممنون