2777
2789
عنوان

بنظرتون این کار گناه داره❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 71 پست
از خودت سوال کن ببین حاظری همسرت خیلی پنهانی بهت خیانت کنه چتی جنسی و... اما زرنگ باشه و تو نفهمی ول ...

دوست ندارم اما اگه کارش باعث دلشکستن من نشه چون من نمیفهمم

پس کارما هم نداره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببینید گناه گناهه فرقی نداره آشکار یا پنهان، مثل دعوا تو خیابون که جرم عمومی هم داره یعنی اگر دو طرف به هم آسیبی نرسانند هم مجرم هستند چون تو جمع دعوا کردن، تو موردی که شما مطرح کردید هم همینطوره، کلا طرح این مسائل تو یه سایت عمومی جالب نیست، بهتر بود با یه کارشناس خصوصی جریان رو مطرح می کردید.

سلام، متاهل، مهندس، دانشجوی دکتری، روانشناس نیستم، در حد تجربه و مطالعه ام مثل یه دوست خوب مشاوره میدم. لطفا اگر احساس کردید میتونم کمکتون کنم، فقط برای مشورت و همفکری درخواست دوستی بدهید نه هیچ چیز دیگه ای. ممنون

بیشتر ببینید
اها خدا رو گناه های مخفی حساس نیست ؟وقتی بخوای خودت رو توجیه کنی هر چیزی به ذهنت میاد رو میگی ؟

نگفتم این کارو کنید سوالم بود

دلیل این همه بهم ریختن نمیفهمم

یک نفر میگفت اگه گناهی که آشکارا نباشه خجالت بکشی ازش خدا میبخشه

سخنرانی بود

عجب

چه مد شده 

با این حساب فردا بریم کلی آدم بکشیم چون کسی نمیفهمه ما کشتیم گناه هم نیست

(......................این کاربری دیگر فعال نمی باشد،تاپیک آخرم...........................)السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡

از خودت سوال کن ببین حاظری همسرت خیلی پنهانی بهت خیانت کنه چتی جنسی و... اما زرنگ باشه و تو نفهمی ول ...

احسنت 

امام علی میفرماید : آنچه را که میپسندی برای دیگران بپسند و آنچه را که نمیپسندی برای دیگرا نپسند. 

قطعا تو دوست نداری که شوهرت بهت خیانت کنه و چه بدتر که مخفی باشد. پس خودتم نباید خیانت کنی. 

امضامو لطفا توجه کنید😊🌷

تو دین مسیحیت میگه که خیانت فقط جنسیش گناهه؟

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 کاربری قبلی: 1400/09/03

بیشتر ببینید