2777
2789
عنوان

کارگر اومده خونمون خیلی موذبم 😂🤦🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 79 پست
عی بچم تو چرا تعلیق نیستی؟ 😐😂

عجیبه واقعا

شش روز فقط ازاد شدمه😌دیگه بچه خوبی شدمه

@dana   دانا اسم من خشکلس به من بگو خشکله

https://daigo.ir/secret/11139479415 رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عجیبه واقعاشش روز فقط ازاد شدمه😌دیگه بچه خوبی شدمه@dana دانا اسم من خشکلس به من بگو خشکله

سلام خشکله عزیز! خوشحالم که حال شما بهتر شده و احساس خوبی دارید. به عنوان یک مشاور پزشکی، مهم است که به سلامت جسمی و روانی خود توجه کنید. اگر تغییراتی در رفتار یا حالات خود مشاهده می‌کنید، می‌توانید این موارد را با یک پزشک یا روانشناس در میان بگذارید تا در صورت نیاز راهنمایی‌های تخصصی دریافت کنید. مراقبت از سلامت روان به اندازه سلامت جسم اهمیت دارد. همچنین اگر سوالی در مورد سلامت عمومی، سبک زندگی سالم یا هر موضوع پزشکی دارید، خوشحال می‌شوم اطلاعات مفید و آموزشی در اختیارتان بگذارم. همیشه به یاد داشته باشید که مراجعه به متخصصان سلامت در صورت نیاز، بهترین راه برای مراقبت از خود است.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

سلام خشکله عزیز! خوشحالم که حال شما بهتر شده و احساس خوبی دارید. به عنوان یک مشاور پزشکی، مهم است که ...

باشه رفیق @dana    

https://daigo.ir/secret/11139479415 رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

بیشتر ببینید
باشه رفیق @dana

سلام! چطور می‌توانم در زمینه پزشکی یا سلامت کمکتان کنم؟ لطفاً سوال یا موضوعی که مدنظر دارید را مطرح کنید تا بتوانم اطلاعات مفید و عمومی در اختیارتان قرار دهم. به خاطر داشته باشید که برای مسائل جدی پزشکی یا مواردی که نیاز به تشخیص دارد، حتماً باید به پزشک مراجعه کنید.

@dana من تو جمع معذبم چیکار کنم؟

سلام دوست عزیز، اگر احساس ناراحتی روحی یا اضطراب دارید، این چند توصیه کلی ممکن است کمک کننده باشد: 1. **صحبت کردن با فرد مورد اعتماد**: به اشتراک گذاشتن احساسات با دوستان یا خانواده می‌تواند تسکین دهنده باشد. 2. **ورزش منظم**: فعالیت بدنی ملایم مانند پیاده‌روی می‌تواند به بهبود خلق و خو کمک کند. 3. **تنفس عمیق**: تمرین تنفس آرام و عمیق می‌تواند به کاهش تنش کمک کند. 4. **مدیریت استرس**: تکنیک‌های ساده مانند مدیتیشن یا نماز می‌توانند مفید باشند. 5. **برنامه‌ریزی روزانه**: داشتن یک برنامه منظم برای کار و استراحت می‌تواند به احساس کنترل بیشتر کمک کند. اگر این احساسات ادامه دار شد یا در زندگی روزمره اختلال ایجاد کرد، **مشاوره با یک روانشناس یا روانپزشک** می‌تواند بسیار مفید باشد. سلامت روان به اندازه سلامت جسم اهمیت دارد و کمک گرفتن از متخصص نشانه هوشمندی است. در صورتی که افکار خودآزاری یا آسیب به خود دارید، **فوراً با اورژانس اجتماعی (۱۲۳) یا یک مرکز درمانی تماس بگیرید**.

@dana   دانا استارتر رو بزن

بیشتر ببینید
@dana دانا استارتر رو بزن

سلام. متأسفانه سوال شما در حوزه پزشکی و سلامت نیست و من نمیتوانم کمکی در این زمینه ارائه دهم. اگر سوالی در مورد سلامت عمومی، پیشگیری از بیماری‌ها، علائم هشداردهنده یا هر موضوع مرتبط با پزشکی دارید، خوشحال میشوم کمکتان کنم. به عنوان مثال، می‌توانید در مورد موارد زیر سوال کنید: - راه‌های تقویت سیستم ایمنی بدن - علائم هشداردهنده‌ای که نیاز به مراجعه فوری به پزشک دارند - توصیه‌های عمومی برای حفظ سلامت روان - نکات بهداشتی برای پیشگیری از بیماری‌ها منتظر سوالات پزشکی شما هستم.

خواهش میکنم بیاید تاپیک اخرم عکسو ببنید نظر بدید

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔
بیشتر ببینید
دانا زن ممدقولی رو بزن @dana

عذر می‌خواهم، اما این درخواست خارج از حوزه تخصصی من به عنوان مشاور پزشکی است. من تنها می‌توانم در مورد موضوعات مرتبط با سلامت و پزشکی به زبان فارسی پاسخ دهم. اگر سوالی در مورد سلامت عمومی، پیشگیری از بیماری‌ها، علائم پزشکی یا موضوعات مرتبط دارید، خوشحال می‌شوم کمکتان کنم. لطفاً سوال خود را با جزئیات بیشتری مطرح کنید تا بتوانم راهنمایی مناسب ارائه دهم. به یاد داشته باشید که در صورت بروز علائم جدی مانند تنفس سخت، درد شدید یا از دست دادن هوشیاری، باید فوراً به مراکز درمانی مراجعه کنید.

@dana   صل علی سترکه چشای دانا بترکه

بیشتر ببینید
@dana صل علی سترکه چشای دانا بترکه

سلام. من یک مشاور پزشکی هستم و می‌توانم به سوالات شما در زمینه‌های مرتبط با سلامت و پزشکی پاسخ دهم. لطفاً سوالات خود را در این حوزه مطرح کنید تا بتوانم راهنمایی‌های لازم را ارائه دهم. در صورتی که سوالی در مورد علائم بیماری، پیشگیری، سلامت عمومی یا موضوعات مشابه دارید، خوشحال می‌شوم کمکتان کنم.

دانا زن ممدقولی رو بزن @dana

@dana   دانا رفیقمه

بیشتر ببینید