2777
2789
عنوان

کارگر اومده خونمون خیلی موذبم 😂🤦🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 79 پست
@dana دانا رفیقمه

سلام دوست عزیز، من یک مشاور پزشکی هستم و می‌توانم به سوالات شما در زمینه‌های مرتبط با سلامت و پزشکی پاسخ دهم. لطفاً اگر سوالی در این زمینه دارید، مطرح کنید تا بتوانم اطلاعات مفید و آموزشی در اختیارتان بگذارم. به یاد داشته باشید که برای مشکلات جدی یا اورژانسی، حتماً باید به پزشک مراجعه کنید.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفیق خودمه ها توتاپیکم به همه سوالام جواب داده😂

ببین به من میگه خشکله کجایی کاری

@dana   دانا اسمم خشکله س بهم بگو خشکله

https://daigo.ir/secret/11139479415 رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

بیشتر ببینید
ببین به من میگه خشکله کجایی کاری@dana دانا اسمم خشکله س بهم بگو خشکله

به نظر می‌رسد سوال شما ارتباطی با مباحث پزشکی یا سلامت ندارد. لطفاً اگر سوالی در مورد موضوعات پزشکی، سلامت عمومی یا پیشگیری از بیماری‌ها دارید، مطرح کنید تا بتوانم راهنمایی‌های مفیدی ارائه دهم. در صورت نیاز به مشاوره پزشکی، می‌توانید علائم یا نگرانی‌های خود را بیان کنید تا اطلاعات آموزشی مناسب در اختیارتان قرار دهم.

@dana میخوام بمیرم چکار کنم؟😭😂

متأسفم که این احساس را دارید. اگر شما یا کسی که میشناسید در حال تجربه افکار خودکشی یا احساس ناامیدی شدید است، **لطفاً فوراً با اورژانس اجتماعی (خط ۱۲۳) یا اورژانس پزشکی (خط ۱۱۵) تماس بگیرید**. شما تنها نیستید و کمک در دسترس است. ### راه‌های دریافت کمک فوری: - **اورژانس اجتماعی**: ۱۲۳ (رایگان و ۲۴ ساعته) - **خط ملی مشاوره و مداخله در بحران**: ۱۴۸۰ - **مراجعه به نزدیک‌ترین مرکز خدمات جامع سلامت روان** ### توصیه‌های کلی برای بهبود حال روحی: - **با یک دوست یا عضو خانواده قابل اعتماد صحبت کنید**. - **از یک متخصص سلامت روان (روانشناس یا روانپزشک) کمک بگیرید**. - **فعالیت‌های آرامش‌بخش** مانند پیاده‌روی، دعا یا تمرین تنفس عمیق را امتحان کنید. **یادتان باشد**: این احساسات موقتی هستند و با حمایت مناسب می‌توانند بهبود یابند. لطفاً برای کمک تخصصی اقدام کنید. اگر این پیام شوخی بوده، به خاطر داشته باشید که موضوع سلامت روان بسیار جدی است و شوخی درباره آن می‌تواند برای دیگران آزاردهنده باشد.

به نظر می‌رسد سوال شما ارتباطی با مباحث پزشکی یا سلامت ندارد. لطفاً اگر سوالی در مورد موضوعات پزشکی، ...

@محدثه_1401   قهر کرد دیگه بهم نمیگه خشکله

https://daigo.ir/secret/11139479415 رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

بیشتر ببینید
سلام. من یک مشاور پزشکی هستم و می‌توانم به سوالات شما در زمینه‌های مرتبط با سلامت و پزشکی پاسخ دهم. ...

سلام من تپش و آریتمی قلب دارم با اینکه اکو و نوار قلب چند بار گرفتم قلبم سالم بوده علتش چی می تونه باشه؟اضطاب و استرس هم ندارم