2777
2789

این  بی بی چک مثبته  فاصله حط تی  با سی  زیاده 

ببخشید مجبور  شدم درشو  باز کنم اخه  رفته بود زیر  کسی بوده اینطوری باشه 

اللهم عجل لولیک الفرج

خواهش میکنم بیاید تاپیک اخرم عکس گذاشتم نظر بدید

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثبته عزیزم

فداتشم  اونجا ک عکس  انداختم همون ثانیه ها اول  بود الان یکم هالش اومد جلو تر ولی کمرنگ تر  باچشم دیده میشه  بنظرت  بتام هنوز پایینه اخه چند روز پیشم انداختم فقط هاله انداخت 

اللهم عجل لولیک الفرج
فداتشم اونجا ک عکس انداختم همون ثانیه ها اول بود الان یکم هالش اومد جلو تر ولی کمرنگ تر باچشم دی ...

اگ میتونی یکی دیگ هم امتحان کن ولی اینی ک من میبینم مثبته من دوتا بیبی چک زدم هردوش اینجوری هاله داشت . اگ بازم هاله دار بپد برو ازمایش به امید خدا که مثبته 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

اگ میتونی یکی دیگ هم امتحان کن ولی اینی ک من میبینم مثبته من دوتا بیبی چک زدم هردوش اینجوری هاله داش ...

دیگه ندارم همین اخری بود  تا الان صدتا  بیبی چک زدم 😂 

برای  شما هم  خط تی  فاصله دار بود عزیزم ؟ 

اللهم عجل لولیک الفرج