بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فداتشم اونجا ک عکس انداختم همون ثانیه ها اول بود الان یکم هالش اومد جلو تر ولی کمرنگ تر باچشم دیده میشه بنظرت بتام هنوز پایینه اخه چند روز پیشم انداختم فقط هاله انداخت
فداتشم اونجا ک عکس انداختم همون ثانیه ها اول بود الان یکم هالش اومد جلو تر ولی کمرنگ تر باچشم دی ...
اگ میتونی یکی دیگ هم امتحان کن ولی اینی ک من میبینم مثبته من دوتا بیبی چک زدم هردوش اینجوری هاله داشت . اگ بازم هاله دار بپد برو ازمایش به امید خدا که مثبته