2777
2789

میتونم بدون اینکه کسی بفهمه خصوصا پدر و مادرم آزمون تیزهوشان رو ثبت نام کنم و خرداد آزمونش رو بدم و کسی نفهمه ؟؟ فقط اگر دراومدم بهشون بگم 

چرا هر موقع صحبت از زن‌های موفق میشه فقط زنان شاغل یا تحصیل‌کرده رو مثال میزنن؟ چرا هیچکس از زنان خانه‌دار که کل خانواده رو مدیریت میکنن حرفی نمیزنه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آره احتمالا اما چرا چیزی نگی ؟

دوست ندارم بفهمن 

چرا هر موقع صحبت از زن‌های موفق میشه فقط زنان شاغل یا تحصیل‌کرده رو مثال میزنن؟ چرا هیچکس از زنان خانه‌دار که کل خانواده رو مدیریت میکنن حرفی نمیزنه؟

آخی عزیزم دختر خوب😍

من عاشق بچه های درس خونم 

آره میتونی عزیزم

اما اگر نظر منو به عنوان خواهرت بخوای میگم به مامانت بگو

حالا به همه میخوای نگی نگو 

اما به مامانت بگو 

به قول دخترم: بین مامان و دختر نباید هیچ رازی باشه😍😘

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Pain🔥You made me a believer

خب بعدش باید خوب بخونی نمیگن چرا انقد خرخون شدی

میگم برای امتحان های خرداد میخونم متوجه نمیشن چون درسم خوبه معدلم 20 هست 

نمیزارن اکت امتحان بدی ؟!

اتفاقا خودشون خیلی دوست دارن امتحان بدم

ثبت نامش فکر کنم یه پولی بخواد اگه از کارت اونا پول بدی از اونجا میفهمن

خودم کارت دارم براشون پیام نمیزه متوجه نمیشن

برو کافی‌نت الکی بگو میخوام برای نمونه ثبت نام کنم خودت کارت ببر روز امتحان تیزهوشان بگو نمونه ۲ سری ...

متوجه نمیشن اصلا کافی نت خودم تنها میرم یا تو خونه ثبت نام میکنم روز امتحان هم میتونم به بهونه اینکه با دوستام میرم بیرون بپیچونم ولی میترسم براشون پیامکی چیزی بره که بفهمنن