2777
2789
عنوان

پسری که ازت می‌پرسه به خودت میرسی

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 33 پست
چ سوال چرتی!من بودم یه دعوایی راه نینداخته😂سیر یا پیاز نخورده بودی؟موهات چرب نبود؟

نههه اصلا 

اینو تو پیام ازم پرسید 

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

لیسانس معماری اما ساختمون میسازه یه جورایی پیمان کار

بسلامتی بهش بگو من همیشه آراسته ام ولی منظورت را واضح تر بگی بهتره

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بیشتر ببینید
بسلامتی بهش بگو من همیشه آراسته ام ولی منظورت را واضح تر بگی بهتره

🤣🤣 دیگه بحث برای خیلی وقت پیشه ولش کن 

حس میکنم اون خیلی بهتر از منه از نظر قد و هیکل و ...

نپرسیدم فقط گفت به خودت میرسی فلانی ؟

لیزر 

بهداشت فردی و حمام و مسواک

بدن خوشبو 

آراستگی و تمیزی توی خونه

مرتب بودنت

شاید حتی ناخنای مرتب و آرایش صورتت

اتفاقا همه ی مردا دلشون یه زن مرتب میخواد 

سوالش بد نبوده بنظرم 

حرفات اعتبارشو از دست میده وقتی با رفتارات هماهنگی نداره، حالا هی بشین قصه بگو! 

پسرا چه پیشرفت کردن باریکلا!!!بعضیا از اینور بوم میفتن بعضیا از اونور شوهر من هیچی حالیش نیست موهامو رنگ بکنم نکنم به خودم برسم نرسم در کل چیزی نمیفهمه

این جهان کوهست و فعل ما ندا                                 سوی ما آید نداها را صدا
🤣🤣 دیگه بحث برای خیلی وقت پیشه ولش کن حس میکنم اون خیلی بهتر از منه از نظر قد و هیکل و ...

غلط کرده بهتر باشه نیست خودت سری

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بیشتر ببینید
اون این‌قدر راحت سؤال شو ميپرسه شما هم حداقل‌ منظور دقیقش شو سؤال میکردی احتمالا بايد واضح باشه

من دیگه نپرسیدم منظورش رو 

به نظرتون منظورش چی بوده 

پسرا چه پیشرفت کردن باریکلا!!!بعضیا از اینور بوم میفتن بعضیا از اونور شوهر من هیچی حالیش نیست موهامو ...

اتفاقا خوبه چیزی نفهمه 

من یه بار برای این رنگ رژلب فرستادم نمیدونست رژلب هست 

حالا تعجب میکنم همچین سوالی پرسیده