2777
2789
عنوان

واقعا چرا بیشتر مردای الان مرد زندگی نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 55 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بخاطر تربیت اشتباه پدر و مادر و به ویژه مادر هست!

الانم ک همه تند تند میخوان با پسر بچه کوچیک طلاق بگیرن پسرشون هم بیارن پیش خودشون و مردی هم الگوی پسر نیست !

هی این بچه رو اسیر سالن های زیبایی  و جمع های زنونه میکنن.

معلومه بزرگ بشه مرد زندگی نمیشه...

بهترین الگو برای پسر پدرش هست که متاسفانه مامان ها اقتدار پدر رو اصلا مراعات نمیکنن.

ولی بنظرم مردای الان خیلی بادرک تر هستن نسبت به قبل مردای قدیم خیلی زورگو مستبد تعصبات شدید داشتن ول ...

میدونی چرا چون مستقل شدن زنا اومدن تو میدون قدرتو به دست گرفتن 

مردا رو نشوندن سر جاشون و مرد سالاریو دارن کمرنگ میکنن 

ولی من نظرم برعکس شماست عزیزماتفاقا پسرای الان مسئولیت پذیرتر و باجنم ترن تا نسل 50 و 60

پسرایی که دنبال زن شاغل هستن که خرجشون رو بده منظورته؟

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

زنای الانم زن نیستن والا زنی که همه دلبریاشو و زیبایاشو صرف خارج از منزل و برا غریبه میکنه توقع نداشته باشه شوهری داشته باشه که همه توانایی و حمایتشو داخل منزل بکنه خرج خانوادش اینو کلی گفتم 

با وضع ولنگاری الان انقد ارامش خانواده هارو ببعضیا میگیرن خداهم جای حق نشسته از اونورم خودشون تو زندگی ارامش ندارن اینو کلی گفتم از اخرشم میگن چ ربطی داره یا ب خودمون مربوطه 

شاید بگین چون پسرم این حرفا رو میزنم ولی خب داییم که یه آدم موجه بود و سالم رفت خواستگاری یکی از اقوام که تو روستا هم زندگی می‌کرد ولی دختره شرط گذاشت که باید خونه درست کنی به نامم بزنی و همچنین زمین کشاورزی رو کامل به نامم کنی. خب پس لطفا یه طرفه نگاه نکنین . همه جور دختر و پسر داریم تو این دوره زمونه.

دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلاخیزد 

زنای الانم زن نیستن والا زنی که همه دلبریاشو و زیبایاشو صرف خارج از منزل و برا غریبه میکنه توقع نداش ...

دقیقا مرده میگه زنم نشد صد تا دگ منتمو میکشن راحت در دسترسشن 

اخه نمیشه گف دودش تو چشم همه جامعه میره نه فقط اون عده ک اینکارو میکنن

پسرایی که دنبال زن شاغل هستن که خرجشون رو بده منظورته؟

والا من تاحالا ندیدم زن شاغل خرج مرد یا خونه بده 

هرچی شاغل هست درامد خانوم برای خودشه و معمولا پس انداز میکنه

مردی که چشمش رو پولته هنوز عاشقت نیست

این مردای نسل الان که میگم بهترن برای کسی بهترن که از جون و دل عاشقشن 

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
بنظرم دخترا توقع داشته باسن خیلی فرق داره با اینکه پسر توقع داشته باشهدخترا ذاتا دنبال حماست هستن ول ...

یعنی تو خودت اگه پسری حمایتگر باشه، اخلاق خوبی داشته باشه، مرد زندگی هم باشه ولی بخاطر اوضاع اقتصادی خونه و ماشین نداشته باشه، عروسی آنچنانی نتونه برات بگیره و کلا پول نداشته باشه حاضری باهاش ازدواج کنی؟

حداقل ۹۰ درصد دخترای الان حاضر نیست با چنین کسی زندگی کنن، پس طبیعیه که در مقابل توقعات دخترا پسرها هم یک توقعاتی داشته باشن

همون‌طور که دخترا راه خودشونو گم کردن

همه دوست دارن برن سرکار مستقل باشن و میرن بدنسازی و دوست دارن بازو و هیکل مردونه داشته باشن

خب تقصیر هیچکدوم نیست!این دنیا کثیف شده!نمیدونی دارن چه بلایی سرمون میارن همین بطری های آب معدنی میگن وقتی بزاری یخ ببنده تو فریزر هورمون های مردونه رو از بین می‌بره کم کم

دارن نابودمون میکنن

همین گوشی لعنتی همین داره زندگی مارو کنترل میکنه

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨