2777
2789
عنوان

شماره ی اکسش تو گوشیش بود

170 بازدید | 23 پست

با نامزدم نشسته بودیم من به خواسته ی خودش تمام فضاهای مجازی ایشونو دارم تو گوشیم مثلا تلگرام تو گوشی منم هست با هر دو تا اکانت یا اینستاش تو گوشی منم هست، تا الانم ندیده بودم سر و گوشش بجنبه. دیشب داشتم تو تلگرام میگشتم یه مخاطب به اسم مریم دیدم اول فکر کردم خواهرشه بعد عکس پروفایلش رو دیدم متوجه شدم نه خواهرش نیست ازش پرسیدم گفت اونیه که گفتم دو سال پیش دو ماه باهاش چت میکردم گفتم چرا هنوز شمارش رو داری گفت برآن مهم نبود من شماره ی رفیقم که خیلی وقته باهاش قطع ارتباط کردم و دارم هنوز بهش گفتم شماره رو پاک کنه و پاک کرد

من خیالم راحت نشد و به اون دختره پیام دادم با یک اکانت ناشناس که این آقا رو میشناسی اون حتی گفت من اصلا آیت آقا رو ندیدم گفتم شماره ی شما تو گوشی این آقاست تازگی بیستون پیام رد و بدل شده؟ گفت نه به والله من در جریان نیستم چرا باید ایشون شماره ی منو داشته باشه .خانوما حتی به اسم و فامیلی نامزدم اونو نشناخت‌( با اکانت نا شناس پیام دادم از این جهت که شاید دیده من پیام دادم بخواد دروغ بگه نبود)

من از این دلخورم که چرا هنوز شماره ی اون تو گوشی تو هست و جوابش اینه که من شماره ی رفیقم که پولمو خورد سرم کلاه گذاشت از ۱۵ سال پیش دارم هنوز اصلا برام مهم نیست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم سخت نگیر صرفا بگو دوست ندارم شماره‌اش رو داشته باشی پاکش کن

حالا که واقعا چیزی نیست الکی دلخوری و دعوا ایجاد نکن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید

پسرا پاک نمیکنن

من حس ششم نیستم ولی یه جورایی آینده رو میبینم هرکی سوالی داشت درخواست بده فقط بدون هیچ هزینه‌ای هزینه‌اش فقط ابنه دعا کنه برام🤍 خوشگلا من رنگ لباس و شخصیت و ویژگی نمیتونم ببینم

بیشتر ببینید

الکی انقدر بزرگش کردی چیزی نیست که

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

چقدر بچگانه و بی سیاستی واقعاااا متعجب موندم کارت اشتباهه ب اون دخترو پیام دادی 

بی سیاست بازی و حسود بازی دراوردی یکم سیاست داشته باش دفعه بعد بخاد کاریم کنه قایمکی کارانجام میده کار دخترا نوجونو کردی:/

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

بیشتر ببینید
چرا اکس من پاک کرده شماره منو

نمیدونم والا

من حس ششم نیستم ولی یه جورایی آینده رو میبینم هرکی سوالی داشت درخواست بده فقط بدون هیچ هزینه‌ای هزینه‌اش فقط ابنه دعا کنه برام🤍 خوشگلا من رنگ لباس و شخصیت و ویژگی نمیتونم ببینم

بیشتر ببینید
چقدر بچگانه و بی سیاستی واقعاااا متعجب موندم کارت اشتباهه ب اون دخترو پیام دادی بی سیاست بازی و حسود ...

الان میشه بگید چطور باید با درایت رفتار میکردم؟ من جوونم خیلی اینچیزا رو نمی دونم