با نامزدم نشسته بودیم من به خواسته ی خودش تمام فضاهای مجازی ایشونو دارم تو گوشیم مثلا تلگرام تو گوشی منم هست با هر دو تا اکانت یا اینستاش تو گوشی منم هست، تا الانم ندیده بودم سر و گوشش بجنبه. دیشب داشتم تو تلگرام میگشتم یه مخاطب به اسم مریم دیدم اول فکر کردم خواهرشه بعد عکس پروفایلش رو دیدم متوجه شدم نه خواهرش نیست ازش پرسیدم گفت اونیه که گفتم دو سال پیش دو ماه باهاش چت میکردم گفتم چرا هنوز شمارش رو داری گفت برآن مهم نبود من شماره ی رفیقم که خیلی وقته باهاش قطع ارتباط کردم و دارم هنوز بهش گفتم شماره رو پاک کنه و پاک کرد
من خیالم راحت نشد و به اون دختره پیام دادم با یک اکانت ناشناس که این آقا رو میشناسی اون حتی گفت من اصلا آیت آقا رو ندیدم گفتم شماره ی شما تو گوشی این آقاست تازگی بیستون پیام رد و بدل شده؟ گفت نه به والله من در جریان نیستم چرا باید ایشون شماره ی منو داشته باشه .خانوما حتی به اسم و فامیلی نامزدم اونو نشناخت( با اکانت نا شناس پیام دادم از این جهت که شاید دیده من پیام دادم بخواد دروغ بگه نبود)
من از این دلخورم که چرا هنوز شماره ی اون تو گوشی تو هست و جوابش اینه که من شماره ی رفیقم که پولمو خورد سرم کلاه گذاشت از ۱۵ سال پیش دارم هنوز اصلا برام مهم نیست