2777
2789
عنوان

شماره ی اکسش تو گوشیش بود

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 23 پست

یه اکانت دیگه ساختن کاری نداره. نمیگم نامزدت کاری کرده ولی کلاً باید یه کمی هم خودت رو بزنی به بیخیالی. اگه قرار باشه اینجوری همه چی رو رصد کنی دیگه آرامشی برات نمی‌مونه.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وایی چقدر شکاک-گیر-

چرا یه چیز کوچیک رو انقدر بزرگ میکنید انقدر پیگیر 

همین گیرای اینجوریه که بعدا به مشکلات بزرگتری تبدیل میشه.توروخددا قبلش یکم به کاراتون فکر کنید . حیف نیست وقتی همچین آدمی رو داری ک همه چیزش با تو شریکه ازدستش بدی

وان بار که کوه برنتابد غم ماست

نمی دونم حساس شدم🥺چیکار کنم یعنی

بیخیال شو 

بهش فکر نکن . نکنه فکر کردی قبل از تو با کسی نبوده؟

بنظرم مهم بعد از حضور تو تو زندگیشه نه قبلش اگر زمانی ک با تو هست تعهد داره وفاداره سر و گوشش نمیجنبه خیانت نمیکنه هول نیست این مهمه 

اصلا قبلش 100 تا دوس دختر داشته بوده باشه مهم اینه ک اونا اثری روی زندگی الانتون نداشته باشن

وان بار که کوه برنتابد غم ماست

کار زشتیه نباید اینکارو میکردی

اصلا چیزی برای شک نیست

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

وا پیام دادی؟ یا حضرت عباس تو دیگه کی 

سلام  من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیشتر ببینید